Review: Postpapierenzo.nl & Flow vakantieboek

Ik heb weer superleuke postspulletjes ontvangen van postpapierenzo.nl die ik graag met jullie wil delen! Een ontzettend mooie vintage kaarten set en een vintage stickerset. De vintagestickerset valt binnenkort te winnen in een giveaway voor mijn verjaardag (met nog meer leuke spulletjes!) dus houd de blog goed in de gaten!
Verder liep ik tijdens het boodschappen doen ook tegen Flow’s vakantieboek aan. Ik had hem al op mijn verjaardags verlanglijstje gezet maar ehh.. ik kon niet wachten en besloot die ook maar gewoon mee te nemen! Lees verder voor uitgebreide foto’s en beschrijvingen.

De vintage kaartenset is echt prachtig. Het komt in een leuk doosje en in totaal zitten er 32 in. Het zijn allemaal ouderwetse zwart-wit/sepia foto’s van bekende steden zoals New York, Parijs, Londen en Rome. De achterkant heeft ook een hele leuke ouderwetse look. Sommige kaarten zijn bijna te mooi om te versturen en doen het prima in een lijstje aan de muur (zie mijn favorieten). Als New York gek vind ik deze set echt geweldig! Hij kost €9,99 en je vindt hem op postpapierenzo.nl!

Ook de vintage stickerset is echt heel erg leuk! De set bevat 12 vellen vol stickers. Sommige vellen zijn van mat papier, andere zijn van glanzend papier. Er zit echt vanalles tussen, stukjes masking tape, labels, teksten, vormen.. Heel erg leuk om je fotoboeken, agenda’s, post of je Flow vakantieboek mee op te leuken! Deze set kost €6,50 en je vindt hem op postpapierenzo.nl!

En dan het Flow vakantieboek! Als Flow van keek ik al een tijd uit naar dit boek. Het is een mooi dik boek geworden vol met lege pagina’s om zelf in te schrijven, plakken en te tekenen. Naast vrije ruimte staan er ook leuke teksten en ideetjes in om je te inspireren om er een mooi vol boek van te maken. Ook de standaard vakantieboek puzzels en woordenzoekers zitten erin. Als extraatjes zitten er leuke stickers (voor in het boek, maar bijvoorbeeld ook voor op de caravan of een vakantiekaart!), postzegeltjes, postkaarten en.. een Katie Daisy poster in! Die ik al zo graag wilde! Alleen daarvoor zou je hem eigenlijk al moeten kopen ;-) Mocht je niet zo into Katie Daisy zijn dan kun je de poster omdraaien: daar staat de mooi vormgegeven tekst ‘als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat’.
Flow’s vakantieboek is echt vernieuwend, ik heb nog nooit eerder zo’n vakantieboek gezien. Dit is precies zoals een vakantieboek hoort te zijn: leuke teksten, puzzeltjes én veel ruimte voor creativiteit om er een soort dagboek van te maken. Plak alle bonnetjes en tickets in het boek, schrijf elke dag een leuk verhaaltje en aan het eind van de vakantie heb je een mooi naslagwerk. Mocht je het boek niet helemaal vol krijgen dan kun je de blaadjes ook nog uitscheuren en als briefpapier gebruiken.
Ik ben er echt ontzettend blij mee en ik hoop dat Flow deze lijn voort blijft zetten in haar vakantieboeken! Het boek kost slechts €12,95 en is o.a. verkrijgbaar Bruna, Albert Heijn en boekhandels.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Cate

  Ja! Ik had het vakantieboek van Flow ook al in mijn brievenbus liggen. Echt heel leuk.

 2. Maris

  Oh die ga ik binnenkort ook even halen, misschien vanavond wel. Leuk voor in mijn inspiratieboek! :)
  x

 3. Marlies

  waauw, het vakantieboek van flow ziet er inderdaad heel leuk uit, ik denk dat ik ‘m ook wel ga halen! :)
  en die postkaarten…. WAAUW! wat een suuperleuke kaarten, ik zou ze inderdaad zo inlijsten, veel te mooi om op te sturen (:

  en ik heb je trouwens net nog gemaild over de winactie, want ik heb verder geen reactie meer gehad..?

  x Marlies

 4. Britt

  Het vakantieboek klinkt echt heel erg leuk! Is ‘ie ook leuk om foto’s in te plakken of wordt het dan wel erg druk?

 5. Lifesplash

  Wat een geweldige dingen! Ik vind die stickerset ook echt superleuk. En die vintage kaartenset, ahw! Die zijn zo leuk om op te hangen op je kamer.

  Het flow vakantieboek lijkt me ook heel leuk, denk alleen dat ik hem niet zou meenemen omdat hij nogal dik is. Maar hij lijkt me zo leuk om in te bladeren knippen en zo. Misschien dat ik hem wel ga halen!

  Nog bedankt trouwens voor de Daphne’s diary, ik heb hem binnen hoor. :)
  liefs! xx

 6. Naomi

  Ziet er heerlijk creatief uit. Ik maak de laatste tijd mijn eigen verjaardagskaarten, ook een leuke bezigheid!

 7. Marijke

  Leuk!! Ik was al van plan om het vakantieboek te kopen, hopelijk hebben ze die ook bij IMS of Standaard boekhandel hier in België!

 8. Danique

  Ik heb het vakantieboek ook gekocht. Hartstikke leuk! Die kaarten zijn trouwens heel mooi.

 9. Elisse

  Toffe spulletjes! Vind het jammer dat de Flow altijd zo duur is, maar ik koop hem ook best vaak. Dat vakantieboek moet ik eens checken in de winkel!

 10. Jessi

  Ik heb het vakantieboek ook al gekocht! Het is prachtig! Hoe ze het toch altijd zo mooi voor elkaar krijgen… Flow is het beste magazine dat ik al ben tegengekomen. Ze proberen de lezers altijd zo veel mogelijk te geven voor het geld dat ze eraan geven. Gewoonweg geweldig :)

 11. Jennifer

  Het vakantieboek doet me denken aan Wreck This Journal. :) Leuk! Ik ga er over nadenken of ik dit boek mee wil nemen als vakantieboek, als ik straks 2 maanden weg ben.

 12. Kira

  Ik heb het Flow vakantieschrijfboek ook. ‘t Is echt een pareltje ! en inderdaad zo’n vakantieboeken moesten ze meer maken ! Veel schrijfplezier deze zomer !

Geef een reactie