Stationery order: Postpapierenzo.nl & Vlindersinjebuik.eu

Afgelopen week heb ik wat leuke dingetjes besteld waar ik zo blij van werd dat ik ze wel móest delen met jullie! Ik vind pakketjes per post ontvangen een van de leukste dingen die er zijn, vooral als er ook nog eens zoiets leuks in zit. Zelf vind ik het ook altijd leuk om bij anderen mee te kijken, dus hopelijk vinden jullie dat ook! Klik verder om te zien wat ik bestelde bij postpapierenzo.nl & vlindersinjebuik.eu.

Bij postpapierenzo.nl bestelde ik drie rolletjes washi tape en een notebloc. Als verrassing stopte Anita er nog een Masking sticker set bij!
Hoe dol ik ook ben op washi tape (mijn collectie telt inmiddels 21 rolletjes), dit notebloc is absoluut mijn favoriet van de bestelling! Het schattige bloc bevat 48 pagina’s in 16 verschillende designs. Er zijn drie varianten te koop (allemaal met een andere voorkant, maar het bloc is hetzelfde), ik vond deze met ballonnetjes erg leuk. Eigenlijk is dit gewoon een bloc met briefpapier, alle blaadjes zijn gelinieerd en hebben een perfect formaat (A5) voor in een envelop. De tekeningen zijn ook erg schattig en helemaal mijn smaak. Ik weet zeker dat ik dit bloc opnieuw ga bestellen zodra deze op is!

Deze masking tape set is erg leuk. Hij komt in een mooi blikje, die je (wanneer je alle tape op gestickerd hebt) ook kan gebruiken om andere dingen in te verzamelen. Bijvoorbeeld je visitekaartjes! In het blikje zitten 27 blaadjes van verschillende printjes (in dit blikje zitten allerlei toffe papier printjes in zoals landkaarten of oude schriften. Er zit zelf een print van een toegangsbewijs van ‘de Zaanse molen de Kat’ in! Erg grappig, ik zie vaker Nederlandse teksten in deze van Korea afkomstige stationery voorbij komen! Elk vel bevat verschillende ‘reepjes’ stickers, smalle en brede strepen en ook een paar ronde stickers. Heel erg leuk om je post mee op te fleuren! Wel even voor de duidelijkheid: de set heet een masking tape set, maar het is niet gemaakt van washi tape (washi tape wordt ook vaak masking tape genoemd). De stickers zijn gewoon van papier, maar daarom niet minder leuk!
Zorg dat je geabonneerd bent op de nieuwsbrief  van Postpapierenzo en houd de facebook en twitter ook goed in de gaten, er komen regelmatig kortingscodes voorbij!

Ik bestelde ook bij Vlindersinjebuik.eu en daar kreeg ik een groot pakket van binnen! Naast mijn bestelling zaten er ook nog extra ‘goodies’ bij, wat promotie kaartjes van andere shops met leuke verrassinkjes (erg slim!) en een kaart. Alles was mooi verpakt in zakjes en met washi tape. Mijn tip: maak alles voorzichtig open zodat je het zelf kan hergebruiken! Washi tape kun je heel vaak hergebruiken en van het papier afhalen zonder te beschadigen. Zo heb je er ook extra een leuk zakje en wat stukjes washi tape bij!

Ik bestelde superleuke stickervellen van Studio Ditte. Eentje met vogelhuisjes en eentje met allerlei knoopjes. Daarnaast natuurlijk ook washi tape! Een set van 3 bloementapes en een geweldige tape met post stempel prints erop!
Hebberig geworden? Tot en met volgende week zaterdag kun je nog mee doen met de giveaway om een waardebon twv €10 van vlindersinjebuik.eu te winnen! Nu al bestellen? Met de code ‘ldosb‘ ontvang je t/m 15 mei 10% korting. En goed nieuws: t/m morgen is er gratis verzending! 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Liliane

  Haha grappig! Ik heb met de tegoedbon die ik hier op je blog heb gewonnen (thanks again!) precies hetzelfde notebloc besteld met de ballonnetjes :P
  Fijne dingetjes weer!

 2. Dat stickervel met die knoopjes.. echt cute! Van dit soort posts krijg je helemaal zin om creatief bezig te gaan :)

 3. Kiki

  Leuk zeg! Ik heb dat setje van de flow gekregen bij mijn abonnement :) Liefs

 4. Lifesplash

  Wat een mooie dingetjes! Voordat ik je blog volgde wist ik nog geen eens dat dit soort webshops bestonden. Altijd leuk om nieuwe websites te leren kennen. :)

 5. Britt

  Superleuk! Daar wordt je toch gewoon helemaal blij van!

 6. Kinga

  Wat leuk zeg, echt om vrolijk van te worden! Vooral die A5 blaadjes, lovely!

 7. Inge

  Wat een mooie spulletjes! Krijg meteen zin om zelf ook weer van die leuke spullen te bestellen :)! Veel plezier ermee en een fijn weekend!

 8. Nicole

  Wat een leuke dingetjes heb je gekocht zeg :) Ik heb door jouw blog ook wat besteld bij Vlinders in je buik & vandaag binnengekregen! Ik had maar één rolletje washi-tape maar bij mij zaten er ook al zoveel leuke dingen bij.

 9. Tante Tee

  Nou je wordt bedankt… ;-) ik kon het niet weerstaan en moest weer wat bestellen… Ik ben bijna jarig, maar ik heb mijn verjaardagsgeld wat ik verwacht te krijgen al opgemaakt, hihi!

 10. Janne.

  Wat heb je leuke dingen gekocht! Misschien ga ik ook maar eens wat bestellen. :) x

 11. Laura

  Wat een leuke dingen allemaal! Wordt er helemaal hebberig van! Volgens mij ga ik er ook eens een keertje wat bestellen!

 12. Nathalie

  Ik heb gelijk een nieuwe lading masking tape ingeslagen, dank je wel :) Die met die stempels; daar staat gewoon mijn naam op ;)

Geef een reactie