Wishlist: Backpacks

Al sinds vorige zomer ben ik op zoek naar een leuke rugzak, voor in de zomer! Het staat lekker casual en je kan er lekker veel spullen in stoppen. Helaas zijn er veel rugzakken net boven mijn budget, dus hier een paar mooie voor minder dan €50! Welke vind jij het leukste?
Translation: I’ve been looking for the perfect backpack since last summer. Still haven’t bought one.. here some of my favorites below €50!

Ps. Wegens succes is de gratis verzenden actie van www.vlindersinjebuik.eu een dag verlengd, tot en met vandaag dus! Sla snel je slag, gebruik code ‘ldosb’ voor extra 10% korting!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Josephine

  Aaah, ik vind het zo leuk! Ik wil er nog steeds eentje, met bloemetjesprint! Bij de primark hebben ze er trouwens een (in verschillende printjes) voor 9 pond (geen idee of ze die hier ook hebben), maar die vond ik net iets te klein.

 2. Lifesplash

  Ik vind ze echt leuk! Zie mezelf er alleen niet zo mee lopen, haha. Die met een bloemenprintje vind ik lekker vrolijk, of die van Asos met het aztec patroon. xx

 3. Marlou

  jaaa zo leuk <3
  ik wil van deze ook wel die bruine h&m rugzak :) heb zelf nog een heeele oude blauw/wit geruite die ik ‘s zomers vaker mee op avontuur neem. maar misschien moet ik er inderdaad nog maar eentje bij scoren!

 4. Hannelore

  Spijt dat ik er niet meer had meegebracht uit Marokko, daar hadden ze er ook zo fijn met een kilim printje, voor max 30 euro. Ik ben toen voor een volledig leren rugzak gegaan, ik dacht, dat blijf ik mooi vinden. ;) De bordeaux hier is mijn favoriet!

 5. Kinga

  Ik vind ze ook echt supertof, maar ik zie mezelf er niet zo snel mee lopen. Die van Accessorize vind ik het leukst!

 6. Elisse

  Die van Urban Outfitters vind ik heel leuk! En heel goedkoop eigenlijk (ik vind alles daar altijd zo duur)

 7. Henrieke

  Ik vind die 2 bovenste van Asos supermooi, maar kan ze op de site niet vinden?

 8. Janne.

  De onderste van Asos en die bovenste van accessorize zijn echt heel erg leuk! :)

 9. Henrieke

  Ahh ik had bij de vrouwen gezocht en ‘t staat bij de mannen :) thanks!

 10. Karlijn

  Een vriendin van mij had een hele leuke rugzak gekocht op de rommelmarkt voor een euro. Tja, daar moet je dan maar net tegen aan lopen :)

 11. Fleur

  heb een paar weken geleden ook zo’n rugzak gezien met bloemenprintje bij de primark, 21 euro als ik het me goed herinner :)

 12. Christel

  Ik was al een hele tijd op zoek naar zo’n soort canvas bag maar meestal vind ik ze net niet helemaal voor mij. Maar die rode van Asos en die van H&m zijn allebei wel leuk!
  Toch maar even kijken of ik die voor mijn verjaardag kan vragen:)

Geef een reactie