Action Shoplog

Bedankt voor alle felicitaties! Een kort verslagje van mijn verjaardag komt nog, eerst heb ik nog een shoplog van de Action voor jullie! Action is een van mijn favoriete winkels omdat alles zo goed koop is en ze hebben er echt van alles! Mijn shoplogs lopen ook vaak heel erg uiteen, van knutselspullen tot caviavoer tot een fietslampje. Dit keer heb ik ook weer wat leuke en nuttige dingetjes gevonden, lees verder om foto’s en prijzen te zien.

Translation: Action is a low budget store, I love going there. They sell all kinds of things (mostly leftovers from other stores) and it’s SO cheap! Read more to see what I bought.Prijzen
5 vellen transfer papier €2,99
Gel zadeldek €2,79
2 zadelhoesjes €0,85
12 aquarel potloden €0,95
Henzo notitieboekje €0,89
Patronenboek €1,29
Klavertjes 4 kweekset €0,89
Geurolie Vanille €2,98
Slippers €5,49
Vooral met de slippers ben ik heel blij! Ze hebben een stevige zool en mooie zachte (nep)suede bandjes. Ze waren er ook in taupe en zwart. Het notitieboekje vond ik ook erg leuk met de vintage postzegelsprint en het patronenboek is al het derde boek dat ik van de Action heb gehaald. Zoals ik al zei koop ik ook vaak ‘nuttige’ dingen, en dit keer was dat een gelzadelhoes en zadelhoesjes voor eroverheen. Ik fiets best veel dus een zacht zadel is wel fijn ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 28 reacties

 1. Nog gefeliciteerd!
  Heel leuk, vooral de slippers zijn mooi!

 2. Marijke

  Die klavertjes 4 kweekset werkt echt! Bij een vriendin van mij zijn er al 4 uitgekomen :). Leuke spulletjes!

 3. Jesdiny

  I loveeeee Action! Sinds kort zit er bij mij in de buurt ook eentje en ik ben al een paar keer met volle tasjes terug gekomen!

 4. Lisa

  Ik kan echt uren in de action rondlopen en ik ben altijd zo blij als ik aan het eind van mijn speurtocht met leuke dingetjes naar huis ga. Het notitieboekje is echt superleuk! Ik heb ook twee van die patronenboekjes en nog vintage paper, heel leuk vierkant papier! Echt een aanrader :)

 5. Jolien

  zijn de aquarel potloodjes goed? Ik zoek er al zo lang goedkope :-)

 6. Ah die slippertjes zijn leuk!
  Er zat een action een paar meter bij mij vandaan, maar die hebben ze gesloten.:(

 7. Lifesplash

  Ah, leuke koopjes! Bij de action vind je altijd wel wat.. Ze hebben echt heel veel hebbedingetjes maar ook nuttige dingen voor een prikkie. ^^

 8. Indira

  O leuk! Ik ben er nog nooit geweest… Die slippers zijn echt pretty!

 9. Jessi

  Sinds kort is er een action geopend bij mij in de buurt en da’s echt hemels! Die klavertjes vier kweekset heb ik ook! :)

 10. Lana.

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag :)! En Action shoplogs blijf ik leuk vinden. Heb zelf al 3 van die patronenboekjes, heb er laatst eentje gekocht met onder andere leuke theekopjes!

 11. Christel

  Leuke slippers inderdaad!
  En de action is echt geweldig! Ze hebben er zo veel!

 12. W.N.I.S.

  Je slippers zijn inderdaad super! Fijne prijs ook :D Die kweeksetjes heb ik ook al gehaald bij de Action, vind dat echt leuk! En je notitieboekje; cute!

 13. Katrien

  Leuke dingetjes heb je gekocht! Ik wil ook eens naar de action maar die is jammer genoeg niet zo dicht bij de deur.. :(

 14. Sylvia

  Leuke spulletjes! Dat notitieboekje heb ik toevallig een paar weken geleden ook gekocht ;) Ik word altijd heel hebberig in de Action, hihi :)

 15. Karlijn

  Alleen een beetje jammer dat de Action niet echt dicht in de buurt zit bij mij :P

 16. Oei, oei, ik ben jaloers! Ben ook Action-fan en had bij een vriendin het bloemenpatronenboek gezien, maar kon ‘m vorige week niet vinden! Lucky yououou! :-)

 17. Swaen

  Ik ben echt gek op de action! Leuke dingen heb je gekocht!
  Liefs, Swaen

 18. PSbyDila

  Leuke aankoopjes! Heb zelf ook nog transferpapier liggen, nog steeds ongebruikt..

 19. Lenneke

  Ik ben zo ontzettend fan van Action. Ondanks dat ze kleine prijsjes hanteren, geef ik daar altijd een fortuin uit, haha. Leuke spullen heb je gekocht!

 20. Maris

  Superleuke aankoopjes! Die slippers lijken me fijn! Ik wil heel graag nog die muurstickers hebben van de Action. :)
  x

Geef een reactie