Bedankt voor alle felicitaties! Een kort verslagje van mijn verjaardag komt nog, eerst heb ik nog een shoplog van de Action voor jullie! Action is een van mijn favoriete winkels omdat alles zo goed koop is en ze hebben er echt van alles! Mijn shoplogs lopen ook vaak heel erg uiteen, van knutselspullen tot caviavoer tot een fietslampje. Dit keer heb ik ook weer wat leuke en nuttige dingetjes gevonden, lees verder om foto’s en prijzen te zien.

Translation: Action is a low budget store, I love going there. They sell all kinds of things (mostly leftovers from other stores) and it’s SO cheap! Read more to see what I bought.Prijzen
5 vellen transfer papier €2,99
Gel zadeldek €2,79
2 zadelhoesjes €0,85
12 aquarel potloden €0,95
Henzo notitieboekje €0,89
Patronenboek €1,29
Klavertjes 4 kweekset €0,89
Geurolie Vanille €2,98
Slippers €5,49
Vooral met de slippers ben ik heel blij! Ze hebben een stevige zool en mooie zachte (nep)suede bandjes. Ze waren er ook in taupe en zwart. Het notitieboekje vond ik ook erg leuk met de vintage postzegelsprint en het patronenboek is al het derde boek dat ik van de Action heb gehaald. Zoals ik al zei koop ik ook vaak ‘nuttige’ dingen, en dit keer was dat een gelzadelhoes en zadelhoesjes voor eroverheen. Ik fiets best veel dus een zacht zadel is wel fijn ;-)

Gerelateerd

28 reacties op “Action Shoplog

  1. Ik kan echt uren in de action rondlopen en ik ben altijd zo blij als ik aan het eind van mijn speurtocht met leuke dingetjes naar huis ga. Het notitieboekje is echt superleuk! Ik heb ook twee van die patronenboekjes en nog vintage paper, heel leuk vierkant papier! Echt een aanrader :)

  2. Nog gefeliciteerd met je verjaardag :)! En Action shoplogs blijf ik leuk vinden. Heb zelf al 3 van die patronenboekjes, heb er laatst eentje gekocht met onder andere leuke theekopjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *