Berlin, Ich liebe dich Shoplog

Natuurlijk heb ik ook een beetje geshopt! Shoppen kan je namelijk enorm goed in Berlijn, zorg dus dat je genoeg geld op zak hebt ;-). Omdat ik vooral veel dingen heb gedaan en gezien valt de buit nog mee, maar ik ben er wel heel erg blij mee! 
Ik was al een tijdje op zoek naar een blazer in een van mijn lievelingskleuren: mintgroen. Gelukkig is dat nu opeens een mode kleur en is er veel kleding in die kleur te krijgen! Herinner je deze wishlist nog? Daar stond dit jurkje op en die kon ik dus niet laten hangen! Verder nog leuke armbandjes, een nagellakje van P2 (een Duits merk gelijk aan catrice maar nog goedkoper!) dat in het echt zo’n mooie kleur heeft! Van dat azur blauw/groen, zo’n tropisch water kleurtje.
Dan nog 3 tops voor onder doorschijnende shirts of hemdjes met diepe armsgaten en een mooie zalm kleurige broek! Ik ben er ontzettend blij mee, alles bij elkaar was het zo’n €100, dus prima geslaagd!
Translation: Of course I did some shopping! Because I gave priority to seeing/doing as much as I could, I didn’t buy a lot. But I’m very happy with my buys! :-) I have been looking for a mint blazer for a while now, and also the dress has been on my wishlist



Over mintgroen gesproken: blijkbaar is Berlijn ook groot liefhebber van deze kleur want ik kwam het opvallend vaak tegen! Hieronder een kleine greep uit alle mintgroene dingetjes:
Mint green is one of my favorite colors so it really pleased me to see so many things in this color in Berlin! Some examples: 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Janne.

  Leuk! Ik heb dat jurkje ook, alleen bij mij zit het kant iets te laag waardoor mijn bh daar te zien is.. En toen dacht ik hee laat ik een small topje van de bershka kopen, die jij ook hebt, maar zijn de gevoerd? x

 2. maureen

  wat een mooie kleur nagellak, hij lijkt zo fel! normaal gesproken zo’n zulke kleur best ‘flets’

 3. Kiki

  Wat een mooie foto’s, ziet er echt leuk uit. En die zalmkleurige broek is erg mooi! Waar heb je die gekocht? liefs

 4. Lifesplash

  Ah, dat jurkje met die bloemetjes is echt superleuk! Ook die tops voor onder je kleren vind ik geweldig, ik wil er zelf ook nog eentje. Had vandaag in de winkel gekeken, maar mijn maat was weg. =( Jij hebt echt een leuke smaak, hihi. xo

 5. Elisse

  Bangelijke kleur!! En dat kleedje van Bershka is prachtig. Misschien iets voor mijn juli koopje :-)

 6. Ru-chan

  What a lovely haul! And it’s quite rare to spot mint colors within the city!

 7. Daniëlle

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Die tops/bh’tjes zijn super handig (en leuke kleurtjes). Leuk jurkje ook!
  En leuk gedaan, die verzameling mintgroene foto’s :)

 8. Nuria

  Wat een mooie foto’s allemaal, waarmee heb je de foto’s gemaakt?

 9. Nicole

  Aaaah, dat jurkje is echt heel leuk, echt wat voor jou! En die topjes voor onder doorschijnende shirts (heten die nou bandeaus?) zijn ook leuk.
  En die mintgroene fiets… me like :)

 10. Lana.

  Leuke post :)!
  Je blazer is echt leuk net als je jurkje en shorts.

  Ik ben ook gek op de kleur mint en vind je foto’s erg leuk!

 11. Leuke topjes! Ik heb er eentje zelf gefabriceerd da vrij goed uitviel (net iets te krap), dus nu kan ik naar hartelust leuke stofjes uitkiezen en topjes maken ^^. Btw ik kijk uit naar je gids van Berlijn want in augustus ga ik er waarschijnlijk even naartoe! Spannend!

 12. Lisa

  Wauw, wat een prachtige foto’s en wat heb je prachtige kleding gekocht! Ik wil NU naar berlijn om te shoppen haha :).

 13. W.N.I.S.

  Ooh fantastisch spullen heb je gekocht! Inderdaad een mooie blazer en jurkje!!

 14. Indira

  WAUW. Volgens mij kan ik met jou echt super goed winkelen, haha!

 15. Josephine

  Wauw, je hebt hele leuke dingen gekocht! De bandeau tops vind ik erg leuk.

Geef een reactie