Een snelle post vanuit Berlijn.. het is geweldig hier! Het weer is goed en de stad is prachtig. Ik heb al goed geshopt en een lekkere curryworst gegeten. Later meer updates en als ik terug ben een heuse cityguide! Volg mijn reis via twitter (@ldosb) en/of instagram (@lastdaysofspringblog)!

Translation: A quick post from Berlin.. I’m loving it here! More to come. Follow my trip via twitter (@ldosb) and/or instagram (@lastdaysofspringblog).

Gerelateerd

19 reacties op “Berlin, Ich liebe dich!

  1. Heimweeeee! Ben vorig jaar in april voor 4 daagjes naar Berlijn geweest en ik was echt METEEN verliefd op die stad! Ben met m’n vriend aan ’t plannen om deze zomer opnieuw te gaan, ’t is daar ZO leuk! :D

  2. wat een fijne putdeksel! (dat klinkt misschien stom, maar mijn mama “spaart” putdeksels – wat misschien nog wel stommer klinkt bedenk ik me nu :’) – dus ik let er altijd extra op)
    en jaaaa voor city guide. ik ben nu al benieuwd naar dat winkeltje op foto 4 :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *