Berlin, Ich liebe dich!

Een snelle post vanuit Berlijn.. het is geweldig hier! Het weer is goed en de stad is prachtig. Ik heb al goed geshopt en een lekkere curryworst gegeten. Later meer updates en als ik terug ben een heuse cityguide! Volg mijn reis via twitter (@ldosb) en/of instagram (@lastdaysofspringblog)!

Translation: A quick post from Berlin.. I’m loving it here! More to come. Follow my trip via twitter (@ldosb) and/or instagram (@lastdaysofspringblog).

Deze post heeft 19 reacties

 1. De foto’s zien er veelbelovend uit :) Geniet er nog van!

 2. Heimweeeee! Ben vorig jaar in april voor 4 daagjes naar Berlijn geweest en ik was echt METEEN verliefd op die stad! Ben met m’n vriend aan ’t plannen om deze zomer opnieuw te gaan, ’t is daar ZO leuk! :D

 3. Ziet er leuk uit:) (leuke gympies ook!) Geniet er nog even van en ik kijk uit naar de rest van je verhalen en foto’s!

 4. Dat ziet er al super uit! Fijn dat je goed weer hebt en ik kijk uit naar je cityguide!

 5. Dat ziet er allemaal heeel erg leuk en gezellig uit :)
  Veel plezier nog!

 6. Gelukkig heb je het naar je zin! Geniet ervan hè. Het ziet er heel leuk uit. :)

 7. wat een fijne putdeksel! (dat klinkt misschien stom, maar mijn mama “spaart” putdeksels – wat misschien nog wel stommer klinkt bedenk ik me nu :’) – dus ik let er altijd extra op)
  en jaaaa voor city guide. ik ben nu al benieuwd naar dat winkeltje op foto 4 :)

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand