Berlin Wimdu + 100% Travel winactie

Het is alweer een week geleden dat ik naar Berlijn ging! Ik vond het fantastisch en zoals jullie merken raak ik er niet over uitgepraat ;-). Ik heb geprobeerd wat beeldmateriaal vast te leggen maar ik heb hier duidelijk geen talent voor (waarom wiebelt hij zo?? haha!) en ook het bewerken moet ik nog uitvogelen. Maar het geeft wel een beetje een beeld van Berlijn!

Mochten jullie nu na al mijn posts over Berlijn ook zo enthousiast geworden zijn en het liefst zo snel mogelijk die kant op willen vertrekken dan heb ik goed nieuws voor jullie: dat kan! Wimdu (waar ik al eerder over vertelde in mijn Cityguide over Berlijn) geeft me namelijk de kans om twee vouchers ter waarde van maar liefst €75 te verloten!
En natuurlijk wil je de stad ook gaan verkennen (vergeet niet mijn cityguide uit te printen!) en daarmee ga ik je ook helpen: ik mag namelijk maar liefst 3 boekjes van 100% travel Berlijn (waar ik het al over had in mijn guide) verloten!

Lees verder om mee te doen aan de winactie!

Translation: Sorry this giveaway is only for Dutch/Belgian readers!

Via Wimdu kun je de mooiste appartementen voor een schappelijke prijs boeken, zelfs al vanaf €25 per nacht. Deze appartementen worden vaak verhuurd door locals, en hebben meestal een gunstige ligging in een leuke wijk (in plaats van een toeristisch straatje vol hotels). Ook een voordeel is dat je niet alleen een slaapkamer maar een heel appartement hebt, zodat je ook zelf kunt koken! Ideaal als je low-budget op reis wilt.

Ook in Berlijn zijn er genoeg leuke Wimdu aanbiedingen. Voor slechts €25 slaap je al in Prenzlauerberg (mijn favoriete wijk in Berlijn) nabij het Mauerpark! Voor iets meer geld krijg je al wat meer luxe en helemaal schattig is dit appartement, met veel lichtinval.

Maar misschien heb je wel helemaal genoeg van Berlijn en bezoek je liever een andere stad. Dat kan, want Wimdu zit wereldwijd en je voucher mag je besteden aan elk appartement – bij elke bestemming.

Mijn vader was voor een congres in Berlijn en daar kreeg hij het 100% Berlijn reisgidsje. Ik kende deze serie al maar dit was voor het eerst dat we er ook echt zelf eentje hadden. Vanaf nu zijn dit mijn favoriete reisgidsen en ik ga er ook zeker eentje aanschaffen voor deze zomer in Italië!
Niet alleen bevatten de boekjes een hele handige kaart (met stratenregister! Scheelt een hoop gezoek ;-)), en een overzichtelijke metro/treinwegenkaart maar het staat ook vol met leuke tips. Tips over de standaard toeristische dingen maar vooral tips van locals, over de hipste eetplekjes of de leuke winkels – die nou net niet in de standaard reisgidsen worden genoemd.
De 100% travel reisgidsjes zijn per wijk ingedeeld in de categorieën Bezienswaardigheden, Shoppen, Eten & Drinken en Leuk om te doen. Lekker overzichtelijk dus!
Ik kan nog wel veel redenen noemen waarom ik zo enthousiast ben over deze gidsjes maar beter neem je zelf gewoon een kijkje want ik mag 3 exemplaren verloten!
Titel: 100% Berlijn
Auteur: Marjolein den Hartog
ISBN: 9789057675348
Prijs: € 12,95
Voorwaarden
– Er zijn 2 vouchers van Wimdu.nl te winnen twv €75. Deze zijn onbeperkt geldig en mogen bij elke bestemming worden gebruikt maar dienen wel in 1 keer worden opgemaakt. Je kunt ook een deel financieren met de voucher en een deel bijbetalen.
– Er zijn ook 3 exemplaren van 100% travel Berlijn te winnen.
– Er zijn twee vouchers en 3 reisgidsen, er zullen dus ook 5 winnaars zijn. De winnaars worden random gekozen door het Rafflecoptr systeem.
– De winactie is open voor alle Nederlandse en Belgische lezeressen, en sluit over 10 dagen (25 juni)
– Om mee te doen zijn 3 dingen verplicht:
Volg lastdaysofspringblog.com via Bloglovin en/of Google Friend Connect (beiden te vinden in het menu).
Like de facebookpagina van lastdaysofspringblog.com.
En laat een reactie achter waarin je vertelt voor welke bestemming jij je voucher zou willen gebruiken (als je de voucher wint ben je overigens niet verplicht ook daadwerkelijk die bestemming te boeken hoor!).
– Er zijn ook nog andere mogelijkheden om meer winkans te hebben, al deze opdrachten zijn optioneel. Per opdracht die je uitvoert krijg je een punt, hoe meer punten des te groter je winkans! Deze ‘extra punten’ zijn niet verplicht.
– Winnaars worden willekeurig en automatisch door het Rafflecoptr systeem bekend gemaakt en vind je maandag 25 juni terug in deze blogpost.
– Winnaars krijgen een mail over hun prijs (vergeet dus niet je mail adres in te vullen!), over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

a Rafflecopter giveaway

Gefeliciteerd! De winnaars van de Wimdu voucher zijn Alexandra en Wiegert, die winnaars van de 100% Berlijn reisgids zijn Sanderijn, Hannelore en Berit. 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 67 reacties

 1. Alexandra

  Wauw, dit is de meest amazing winactie die ik ooit gezien heb! Ik zou (natuuuuuurlijk) de voucher gebruiken voor naar Berlijn te gaan, mijn meest favoriete stad on earth! :D

 2. Yeahmelissa

  Aah hele toffe give-away!
  Die voucher of het 100% berlijn boekje zouden mij beide héééél erg blij maken! Ik heb al op de site gekeken en heb al hele toffe appartementen gezien. Mijn favoriet op dit moment is de Artist Guest room asia. Wat een prachtige en inspiratievolle appartement. Wauw!

 3. Elisse

  Woeps vergeten te vertellen naar waar ik graag zou gaan in mijn vorige reactie: BERLIJN!! Ik ben er nog nooit heen geweest dus zou ideaal zijn. Maar ik wil ook graag een keertje naar Amsterdam, daar ben ik ook nog nooit geweest :)

  Ik vind het filmpje trouwens héél leuk geworden, en dat gewiebel heeft wel iets vind ik, hihi.

 4. Marijke

  Oeps, mijn mailadres vergeten :). In ieder geval, ik wil dus heel graag eens naar Berlijn/Stockholm/Londen gaan. Nu nog mensen vinden die mee willen natuurlijk, hoewel dat niet moeilijk kan zijn ;). En het filmpje is heel leuk hoor! Ik zou het niet beter kunnen!

  goesting-belgium@gmail.com

 5. Ellen

  Ik ben aan het sparen voor een interrailreis deze zomer en een wimdu waardebon zou ik gebruiken om een of meerdere nachten in Lissabon te slapen

 6. Deze give-away is echt té goed. En natuurlijk zou ik naar Berlijn gaan! Er gaat niets boven die stad. (Hoewel er wel een heleboel naast die stad gaat hoor!) Ik ben er al een poos niet meer geweest en ik heb helemaal zin om je City Guide (die ik al even had opgeslagen via Pinterest) te gaan doen. (:

  Pack up we’re leaving!
  beritdegroot@gmail.com

 7. Kristel

  wat een geweldige winactie!!!!
  ik doe zeker mee..:)
  ik zou de toucher gebruiken voor Londen of Berlijn :) (ben ik nog nooit geweest)
  het filmpje vond ik erg leuk trouwens!
  X’

 8. Elke

  Wat een prachtig excuus om eindelijk Berlijn eens te bezoeken :)

 9. Jeej! Dit is echt leuk! Ik wil graag nog een keer naar Berlijn, maar die bon zou ik gebruiken voor mijn tripje naar NY!

 10. Berlijn! Ik er zou zo graag heen gaan , nog nooit geweest dus ik zou voor Berlijn kiezen!

  Nu we je cityguide hebben, ben ik er zeker van dat het een geslaagde citytrip zou zijn!

  harvestmoonblog *at* gmail.com

 11. Berlijn! Ik er zou zo graag heen gaan , nog nooit geweest dus ik zou voor Berlijn kiezen!

  Nu we je cityguide hebben, ben ik er zeker van dat het een geslaagde citytrip zou zijn!

  harvestmoonblog *at* gmail.com

 12. MarCreaties

  aaah, had ik net een heel verhaal getypt, is er een verzendfout waardoor de comment niet is verzonden, handig weer… nouja dan maar overnieuw:

  wááuw wat een supergave actie, ik doe zeker weten mee! als ik die voucher zou winnen, zou ik deze denk ik besteden aan een weekendje londen of ook berlijn! ik had eigenlijk nooit zoveel met berlijn, het trok me gewoon niet zo aan, maar sinds ik al jouw stukken erover heb gelezen ben ik helemaal enthousiast geraakt!

  en over je video: ik vind m erg leuk! en als je het er niet bij had gezet had ik gedacht dat dat gewiebel erbij hoorde haha! maar waarmee heb je het dan bewerkt? want misschien is videopad een optie? dit is een best wel simpel (en vooral gemakkelijk te gebruiken) prorgamma om videos te bewerken, maar je kan er wel genoeg mee, én het is gratis (als je een melding krijgt dat de proefperiode voorbij is moet je gewoon ‘overstappen’ naar een simpelere versie, maar hier kan je nog genoeg mee). ik wil je ook wel kort uitleggen hoe bijvoorbeeld adobe premiere pro werkt, maar als je alleen af en toe een video als dit wil maken, heb je denk ik genoeg aan videopad, en dit is een stuk makkelijker te gebruiken! ik hoor het wel of deze tip helpt, en succes ermee! (:

  (en als ik nog een keer naar berlijn ga, ga ik zeker weten je citymap gebruiken: heel gaaf!)

 13. Michelle

  Ahh, perfect dit! Ik zat toevallig net te kijken op wimdu.nl en wat is dat een ontzettend leuke site!

  Ik zou de bon gebruiken voor een tripje naar Parijs, waar ik 13 augustus sowieso al heen ga met mijn vriendjelief :)
  We willen daar ons 1jarig jubileum vieren door te gaan picknicken onder de Eiffeltoren. Wat klinkt dat ontzettend cheesy he?! Dat vonden wij nou ook, hahaha!

  Mijn oog is al gevallen op dit kleine schattige appartementje in Parijs:
  http://www.wimdu.nl/offers/5TOC2NHE?bounds=48.923539%2C2.445497%2C48.794012%2C2.248622&checkin_date=13-08-2012&checkout_date=15-08-2012&city=Parijs%2C+Frankrijk&distance=11&guests=2&lat=48.8588777&lng=2.3470598&path=parijs%2F2-guests&price_filter%5Bmax%5D=7&price_filter%5Bmin%5D=0&seo_path=%2Fparijs%2F2-guests&utf8=%E2%9C%93

  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb je al eentijdje terug geliked op Facebook. :) geweldige giveaway van je!

  Je filmpje beweegt trouwens zo denk ik door het editten. Als je vanuit de hand filmt heb je sowieso al schokkerige beelden en ik denk dat het met het bewerken zo is rechtgezet.

  Waar ga je trouwens heen in Italie? of heb ik daar overheen gelezen?
  Veel plezier in ieder geval!

  veel liefs,
  Michelle

  michellelisannedenboer@gmail.com

 14. Mars

  Geweldige actie!
  Ik zou graag de voucher gebruiken voor een appartement innnn….. euhm… Berlijn? Of misschien nog een keer terug naar Lissabon in mijn eentje… Anyway, genoeg steden te bezoeken, dus altijd welkom zo’n voucher. En als ik de gids win, dan zal ik nog eens naar Berlijn moeten (wat een straf!)

 15. Esther

  Ik zou graag eens een weekendje in Amsterdam willen doorbrengen, en misschien kan ik daar de voucher voor kunnen gebruiken! (Hoewel Berlijn ook erg verleidelijk klinkt!)

 16. Jessi

  Wat een geweldige giveaway!

  Ik ken wimdu al een tijdje, maar was het helemaal vergeten! Ik wil nog zoveel plaatsen zien, dat het moeilijk is om te kiezen. New York zou ik enorm graag eens willen bezoeken. En dan liefst in een appartement van een local. Dat lijkt me stukken leuker! Amsterdam staat ook wel op m’n lijstje.

 17. M

  Super leuke actie! Ik zou graag naar Sevilla gaan. Rijk aan historie tevens een moderne stad.

 18. Margreth

  Wat een super winactie, ik zou zelf heel erg graag een keer naar Parijs willen! Maar ik ga volgend jaar met school al, dus als ik win wil ik de bon aan mijn vader en moeder geven zodat zij naar Parijs kunnen. Hint, hint, dat zij dan souveniertjes voor mij meenemen. Ik dwaal af;), het lijkt me geweldig als ik ze zou kunnen verrassen, ik ga heel hard duimen! xxx Margreth

 19. RAE

  Doordat ik dat filmpje heb gezien heb ik nu nog veel meer zin om naar Berlijn te gaan, haha! Oh, en ik vind het eigenlijk wel een grappig/leuk effect dat je beeld een beetje wiebelt. Liefs!

 20. Lin

  Wat een super leuke winactie! Ik zou graag de reisgids van Berlijn willen winnen.

  (En dit is misschien een flauwe opmerking maar als er random gekozen wordt / hoe werkt dat dan met het extra puntenverdien systeem?) Anyway ik volgde je allang op bloglovin.

 21. @Lin: je moet het zo zien: per opdracht die je uitvoert krijg je een punt. Stel dat je per punt een lootje krijgt, dan heb je dus veel meer kans dat jij eruit wordt gepikt (stel je doet 10 dingen dan doe je eigenlijk niet 1 keer mee maar 10 keer, snap je?). Dat willekeurige kiezen wordt gedaan door het systeem zelf, maar hoe meer punten je hebt des te groter je winkans!

 22. Neele

  Definitly Berlijn.
  Wat een gave actie. Ik doe graag mee.
  Leuk. Wil er graag een week verblijven, zodat je niet alle hotspots in 3 dagen hoeft te proppen, maar het gewoon wat rustiger aan kan doen.

 23. Wauw, wat een geweldige winactie! Echt superleuk en bijzonder.

  Als ik zou winnen zou ik in de kerstvakantie met mijn moeder en zusje naar Londen gaan om daar oud en nieuw te vieren.
  We hebben oud en nieuw altijd thuis gevierd, mijn vader kon in de kerstvakantie nooit weg in verband met zijn werk als huisarts was het lastig vrij te krijgen in schoolvakanties en bovendien kwam mijn opa die al vrij lang alleen woonde na het overlijden van mijn oma altijd bij ons logeren. Maar aangezien mijn vader en mijn opa allebei al een paar jaar geleden overleden zijn is het mogelijk om weg te gaan. We dromen er al heel lang van om een keer oud & nieuw mee te maken in Londen, maar rond die tijd is alles in Londen vol of suuuuperduur. Dus, dat zou ik dan gaan doen, denk ik :)

 24. Ik bedenk me net dat ik mijn email nergens achtergelaten heb, maar die is te vinden op m’n blog :) Liefs!

 25. Kiki

  Waaahhh echt een super super leuke winactie. Hoop echt dat ik win! :) liefs

 26. Kiki

  Aah en nog wat ik er mee wil doen. Ik zou zeker naar Berlijn gaan en daar een gezellig en knus appartementje voor uitzoeken. Daar zou ik denk ik met mijn vriendje naartoe gaan. Ik heb zoveel zin om naar Berlijn te gaan sinds ik jouw blogs erover gezien heb.

 27. Janne.

  Dit is een leuke winactie! Maar ik sla hem toch over haha! Dat filmpje ziet er leuk uit, dat wiebelende geeft wel een grappig effect :) Oh, vandaag was ik trouwens even naar kurts gegaan waar je op instagram iets over had geplaatst. Erg lekker! :)

 28. Masha

  Wauw super gave winactie! Ik zou er waarschijnlijk mee naar Londen gaan of Berlijn, lijkt me echt geweldig!

 29. Philly

  Wat een leuke winactie. Berlijn staat op mijn lijstje voor dit jaar, maar ik wil ook graag naar de Hive volgend jaar. Verder wil ik heel graag naar Kopenhagen, Stockholm en London. Er is nog zoveel leuks te ontdekken in Europa.

 30. Het is de eerste keer dat ik van Wimdu hoor, maar zo te zien hebben ze erg leuke kamers voor schappelijke prijzen! Wel moeilijk om te kiezen, zo veel leuke plekken op de wereld! Al denk ik dat ik zou gaan voor Lissabon. Hoewel mijn vriend naar Italië wilt én we allebei heimwee hebben naar Barcelona… Wordt moeilijk kiezen tussen die drie dus! ;-)

 31. Marlou

  zoals ik al eerder zei, waaaat een give away Marlous. super tof!!!!
  mocht ik zo’n Wimdu voucher winnen ga ik sowieso ook naar Berlijn, ik heb veel te veel zin gekregen nu om die stad eens flink uit te pluizen. nu maar even duimen dat dat snel gaat gebeuren dus :)

 32. Debby

  Wauw, wat gaaf zeg! Ik ben sinds kort zeer geïnteresseerd in Berlijn en wil er echt graag naartoe. Ik heb al eens eerder over Wimdu gelezen, leuk dat dat nu steeds terugkomt. En wat een leuk filmpje heb je ervan op je Facebook staan! Gave actie, ik ben benieuwd :)

 33. Femke

  Met al je toffe blogposts over Berlijn heb je me helemaal enthousiast weten te maken! Als ik win dan ga ik dus zeer zeker samen met mijn vriend naar Berlijn! Lijkt me echt geweldig! Mijn e-mailadres is: femke@thinkinpink.nl

 34. Wiegert

  Oke, oke. Berlijn is nu gehyped, maar nog steeds leuk. En ik ga er deze zomer heen. En ik heb nog geen accommodatie. Win win win situatie. Ik ga ook naar Riga, Vilnius, Tallinn dus er zijn genoeg opties!!!1

 35. Lifesplash

  AAAAH, je mag echt toffe dingen weggeven! Ik doe mee, haha. Ik zou er ehm mee naar Amsterdam gaan. Of Berlijn! En dan zeker gebruik maken van je cityguide. Of ik zou ze bon cadeau geven aan me ouders, die verdienen wel zoiets moois.

  Leuk filmpje trouwens, het ziet er echt leuk uit! :)

  lifesplash@hotmail.com

 36. Katrien

  Super leuke giveaway! :) Ik zou de voucher gebruiken om naar Londen te gaan, ik ben er al eens geweest maar dat was slechts heel kort (1 dag) dus nu zou ik graag eens terug gaan voor een langere periode en alle leuke dingen gaan bezoeken. Zoals dat nieuwe Harry Potter park (ja, ik ben een hp nerd, haha).

  e-mail: katrien(.)dewaele(@)hotmail.com

 37. wanderlust

  whaaah … ik de Wimdu check gebruiken voor … BERLIJN, ik moet er namelijk heen voor mijn stagegesprek en dit zou heel heel handig zijn

 38. Het is aanstekelijk, dus ik zou er voor kiezen om de bon op te doen in Berlijn. Leuke wedstrijd trouwens!

 39. unknownloes

  Wauw. Eigenlijk staat er al ‘n weekje berlijn gepland, deze vakantie. Met het hele gezin. Alleen hebben we nog geen mooi hotelletje uitgezocht, dus het zou echt ideaal uitkomen!

 40. studio meez

  Wat een leuke wedstrijd! Bij mij zou het ook Berlijn worden! Staat al heel lang op m’n verlanglijstje en na het zien van jouw trip wil ik er zeker heen.

 41. Kim

  Ik ben nog nooit naar Berlijn geweest, maar hoor er van alle kanten zoveel enthousiaste dingen over dat ik er absoluut graag eens heen zou willen. Nu ons kindje 8 maanden oud is, zijn we er heel erg aan toe om weer eens een weekendje met z’n tweetjes door te brengen. Opa en oma smeken er al tijden om de kleine een weekendje te verzorgen, dus oppas is geregeld. Met de voucher zou het snel bepaald zijn, op naar Berlijn!

 42. Jennifer

  Ooh, na het zien van jouw blogposts met foto’s van Berlijn wil ik óók naar die stad! En ik wil ook Checkpoint Charlie stempels in mijn paspoort! <3 Dus ik denk dat als ik zou winnen mijn droom werkelijkheid gaat worden en ik een tripje naar Berlijn ga maken. :)

 43. Lisa

  Superfijne winactie! Ik wil al heel lang naar Berlijn en door jouw reisverslag wil ik nog liever gaan! Ik zou de bon dus gebruiken om naar Berlijn te gaan! Of anders Lissabon, daar wil ik ook heel graag naartoe :)

 44. Elke

  Leuke winactie zeg! Ik zou graag met mijn vriend naar Kopenhagen, Berlijn (dankzij je zeer bruikbare reisverslag) of eindelijk eens naar Parijs gaan! (elke.celie@kahosl.be)

 45. carlijne

  wów wat een winactie! toevallig ook met wimdu! ontdekte ik laatst en ik zou de voucher gebruiken voor deze zomer. ik ga interrailen door west-europa en in milaan zou ik samen met een vriendin in een appartement van wimdu willen, dus deze voucher zou perfect uitkomen!

 46. Sacha

  wow wat een geweldige winactie! Ik ben helemaal enthousiast geworden door jou om nog een keer naar Berlijn te gaan maar Parijs staat ook nog op mijn lijstje!

 47. Nano

  Ik zou graag naar Barcelona willen. Kust en stad combineren! Super!

 48. Christel

  Wat een ontzettend leuke winactie:D
  Ik zou de voucher wel in willen ruilen in Londen, dat staat al zo lang op mijn lijst:)

 49. Miron

  Boedapest!! Samen met een vriendin ga ik de vakantie van mijn leven beleven tijdens een interrailtour door Europa. Ik zou heel graag in de binnenstad van Boedapest willen zitten tussen de prachtige gebouwen en zo op het Sziget festivalterrein zijn!

 50. Joyce

  Ohh wat een leuke winactie! Ik zou graag mijn vriendje meenemen naar Berlijn. Ik ben er al eerder geweest, maar dat is 5 jaar geleden. Ik was ongeveer op de helft van alle plekken geweest waar jij ook bent heen gegaan. Toen was het voornamelijk gericht op geschiedenis (ik ga met school) dus werden de concentratiekampen, gevangenis, musea etc bezocht. Nu zou ik ook wel de ‘leuke’ kant van berlijn willen leren kennen!

 51. Annemijn

  Dit is echt een heeeeeeel leuke winactie. Ik wil heel graag naar Berlijn of Londen met mijn beste vriendin, want die is daar nog nooit geweest en ze hoort mij er maar over praten ;) Verder snap ik je ding onderaan niet helemaal (zal wel aan mij liggen;)) maar ik heb een blogpost geschreven, je fb pagina geliked, ik volg je op twitter en bloglovin’ en m’n mail is annemijnn@live.nl.. dus dan weet je dat :p

 52. Nelleke

  Wauw! Ik zou wel een keer in een appartementje in Parijs willen overnachten… Dat lijkt me echt een prachtige stad!
  (ik weet niet precies wat ik moet doen met ‘choose an identity’, in ieder geval volg ik je met bloglovin en ik heb je facebookpagina geliked…)
  Email: nelleke_jansen@live.nl

 53. Margot

  Wauw, wat een leuke winactie (en wat een leuke blog! Ik kom hier via de link van Elisse en heb je meteen toegevoegd aan m’n favorietenlijstje).

  Allebei de prijzen komen mij goed van pas: in september verhuis ik voor een half jaar naar Berlijn en een boekje met info over “mijn” nieuwe stad is meer dan handig! De voucher zal ik dus niet nodig hebben in Berlijn zelf, maar voor ik vertrek wil ik met een vriendin nog een weekendje weg voordat we elkaar een half jaar niet zien. We hadden het toevallig gisteren over Widmu en of we daar niet een appartementje mee zouden zoeken, echt toevallig dat nu deze winactie voorbij komt!

  Zo, dan vul ik nu de rest van mijn studeerpauze met het doorspitten van je archief :)

 54. Leuke actie! Dit jaar zou ik weer naar Ibiza gaan, maar helaas gaat dat niet door. :o(
  In plaats daarvan wil ik graag naar Berlijn of naar Barcelona. Lekker shoppen, cultureel doen en (hopelijk) mooie foto’s shooten.

  Een van de 100% travel boekjes is dus heel erg welkom! Maar ook met een Wimdu voucher zou ik erg blij zijn hoor. :o)

 55. maike

  Wauw heel leuke actie, had nog nooit van Wimdu gehoord en het klinkt echt heel erg leuk!
  Het liefst zou ik naar Zweden willen, ik vind het een prachtig land en een hele fijne sfeer en het lijkt mij zo leuk om daar weer eens heen te gaan.

 56. Emmy

  Ik kende het ook nog niet. Zo’n voucher zou dus ideaal zijn om met wimdu kennis te maken :). Ik zou de voucher gebruiken om naar Kopenhagen te gaan om een vriendin te bezoeken die daar op erasmuis gaat.
  Bedankt voor deze leuke actie!

 57. Liliane

  Oeh geweldige winactie!
  Ik moet nog naar Parijs (ofja moeten, dat is natuurlijk hartstikke leuk ;) )
  maar na het lezen van je gids kriebelt het ook weer om naar Berlijn te gaan!
  Ik ben er al eens geweest maar heb toen niet alles kunnen zien. Dit lijkt me een mooie gelegenheid om weer eens te gaan.

  Emailadres is via mijn contactpagina te vinden en anders heb ik natuurlijk gewoon twitter :)

  Fingers crossed!

 58. Saskia

  Supertoffe actie! Op dit moment zit ik voor studie in Singapore, en straks ga ik nog een paar weekjes reizen met mijn zus. Dan zou die Wimdu voucher supergoed van pas komen!!

 59. Sanderijn

  Jeej gewonnen!! super leuk!

  Mocht je nog tips hebben die je nog niet hebt genoemd of niet in het boekje staan, dan hoor ik het graag!
  Eind augustus staat Berlijn op mijn lijstje!

  Groetjes,
  Sanderijn

Geef een reactie