Stickerset van postpapierenzo.nl + 6 rolletjes tape van vlindersinjebuik.eu + handgemaakt etuitje van MarCreaties.
Er is er een jarig hoera, hoera.. en daarom ‘trakteer’ ik! Morgen, 3 juni, word ik 20 jaar. Ik hou ontzettend veel van mijn verjaardag en laat deze dan ook nooit onopgemerkt aan me voorbij gaan. Bij verjaardagen horen cadeautjes, maar ook cadeautjes van mij voor jullie! Daarom verloot ik deze set, afgebeeld op de foto’s.
De set bevat een stickervellenset van Postpapierenzo.nl die je ook al in deze review zag, maar liefst zes rolletjes washi tape van Vlindersinjebuik.eu en een super leuk handgemaakt etuitje door Marcreaties (blog). 
Wat moet je doen om mee te dingen naar de prijs? Laat een reactie achter met je emailadres (of een andere manier waarop ik je kan contacteren). Retweets, likes en follows worden op prijs gesteld maar zijn niet nodig om mee te dingen naar de prijs. Lekker simpel dus. De winactie is open voor Nederlandse en Vlaamse lezeressen, a.s. dinsdag trek ik de winnaar en dan gaat het pakketje op de post!

Gefeliciteerd Julie, jij hebt gewonnen! Ik neem zsm contact met je op!

Gerelateerd

92 reacties op “Birthday giveaway

 1. Ik ben de eerste om je alvast te feliciteren! (Morgen zal ik het nog eens over doen) Fijn he, dat gevoel van bijna jarig zijn! Ik herken het helemaal! Wat onwijs leuk dat je trakteert op je verjaardag! Ik doe dan ook graag mee! Alvast een hele fijne dag morgen!

  Groetjes,
  Inge (ingenoordzij@gmail.com)

 2. Alvast gefeliciteerd! :) Ik doe mee, ik wil die rolletjes tape echt graag hebben. Zouden ideaal zijn voor mijn DIY travelboekje (haha ik heb er al een beginnetje aan gemaakt, en je hebt me geïnspireerd haha). En die stickers vind ik ook heel leuk. Ik heb wat dingen geretweet. :D

  Oh en trouwens, waar komt dat dienblad vandaan? Die is mooi!

  lifesplash@hotmail.com
  liefs. xx

 3. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Echt heel aardig dat je ons ook cadeautjes geeft!
  Washi tape is echt geweldig, ik wil nu geen gewone tape meer gebruiken, maar, helaas, ik heb zelf geen Washi tape….
  O, je hebt trouwens een hele leuke blog! Ga vooral zo door!
  Het is ook heel slim dat je je posts vertaalt naar het Engels, ik ben zelf ook half Schots.

  jeanaveen@gmail.com

 4. Hiep hiep hoera!!! Gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag toegewenst!! En wat een geweldige winactie, ik doe mee :).

  theac{at}upcmail[dot]nl

 5. Proficiat, met je 20ste verjaardag! Ik hoop dat je een heel erg fijne dag hebt :)

  En uiteraard doe ik ook mee, wàt een fijne prijs!
  aupaysdesmerveillesblog at gmail dot com

 6. Marlous!
  er is bijna een jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat ben jij!

  alvast gefeliciteerd met je 20ste verjaardag!

  Groetjes Evelien.
  (xEvelien14@live.nl)

 7. Nogmaals, een superleuk idee en leuke actie!
  Als ik zelf niet die etui had gemaakt & opgestuurd, had ik zéker meegedaan haha! :)
  Alvast hartstikke gefeliciteerd met je 20e verjaardag, mijn cadeautjes heb je al gehad! :)

 8. Over 50 minuutjes is het 3 juni. Alvast gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik volg je trouwens nog niet zo lang, maar ben helemaal geinspireerd door je blog. Super leuk!

  Heel veel geluk toegewenst voor je nieuwe levensjaar. Hopelijk komen al je wensen uit!

  Liefs,
  Jesdiny
  jesdiny@gmail.com

 9. Jeuj het is 3 juni! Je bent nu officieel jarig haha! Ontzettend gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een mooie dag van en ik hoop dat je nog veel leuke dingen mag meemaken omtrent je blog :D

  En leuke give-way! Ik doe er graag aan mee :)

  Liefs, Sharon

  info AT thesecretistodream DOT com

 10. Van harte gefeliciteerd! Ben ook heel benieuwd of je zelf ook weer leuke freubelspulletjes krijgt :) ik doe graag mee aan je giveaway!

  Ruchamavantricht @ gmail. com

 11. Gelukkige verjaardag!! Mijn broer verjaart ook vandaag, en mijn ouders zijn 34 jaar getrouwd. Feest!

  Ik hoop dat je een heel fijne dag hebt vandaag!

  beingmyownhero(at)live(punt)be

 12. Gefeliciteerd Marlous! Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt :-)
  Ik volg je nog niet zo lang, maar je brengt me echt op ideeën, super leuke blog!
  En ik doe graag mee aan deze leuke give away, mijn e-mail adres is: Liisa-@live.nl

  Geniet van je verjaardag!!

 13. Wat leuuuuk! Allereerst, een suuuuper fijne verjaardag gewenst! Twintig, goh goh, het echte leven begint dan bijna joh! :D Nou, ik zou deze ontzettend graag winnen! Ben sinds kort weer bezig met brieven schrijven, en dan zijn zo’n dingen superleuk en handig om te hebben! :) Emailadres: leexpiraat@hotmail.com. Veel liefs, en hopelijk heb je een fijne verjaardag op deze toch wel druilerige dag! :)

 14. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! En inderdaad, wat ben jij gul! Wat een leuk set!!
  Ik waag heel graag ook een kansje…

  Groetjes, Sylvie
  (sylwat@hotmail.com)

 15. Hallo, Gefeliciteerd!
  Ik wens je een hele fijne verjaardag.
  En wat lief dat je ook aan je lezers denkt. Ik doe graag mee!

  Groetjes, Myrthe

 16. Gefeliciteeeerd! Op Instagram zag ik al dat je er een leuk feestje van maakt, ik hoop dat je een fijne dag hebt! (:

  X Maike
  (maikedehaas@gmail.com)

 17. Gelukkige verjaardag! Veel succes met je 2’tje. Laat ons vooral weten hoe het is om van je tienerstatus af te zijn. Ik ben zelf aan de beurt in november en ik moet zeggen: ik wordt vrij nerveus als ik er aan denk.

  Xx.Camille
  (camillekie@hotmail.com)

 18. WOW veel comments hihi, nogmaals gefeliciteerd en wat een superleuk pakketje! hopelijk was je verjaardag heel leuk ondanks de kou (op instagram zag het er in elk geval leuk uit op je kinderfeestje)

 19. Gelukkige verjaardag! :D Hopelijk heb je een leuke dag gehad (:
  & leuke winactie! Mooie spulletjes <333
  het zal de boel een beetje opleuken, met dat slechte weer hier + examens :(

  x Amanda
  amandabeun at gmail dot com

 20. Wow, 20 en dan al zo creatief. Ik zou er bijna jaloers van worden! Een dagje te laat, maar een niet minder welgemeende Van Harte!! Ik ding erg graag mee naar de prijs, ik hou zo van tape en stickers en dingen waarmee je pakketjes kan versieren! Leuk leuk!

 21. Een dagje te laat, maar liever laat dan nooit. Gisteren had ik 65 blogposts te lezen in mijn bloglovin’ feed, te wijten aan het lekkere weer van vorige week.
  Van harte gefeliciteerd meisje! En wat een ontzettend leuke traktatie! Ik houd van die masking tape, je kunt daar werkelijk ALLES leuker mee maken!
  En zelfgemaakte etuitjes zijn ALTIJD leuk!!

  xjes
  Michelle

  michellelisannedenboer@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *