Birthday presents

Afgelopen zondag was ik jarig, ik werd 20. En omdat ik altijd enorm veel van mijn verjaardag hou, vier ik het altijd lekker uitgebreid. Helaas vielen mijn outdoor movie partyplannen letterlijk in het water, maar gelukkig ben ik creatief genoeg om een alternatief te bedenken! Zaterdagavond kwamen mijn beste vriendinnen, toen hebben we gelukkig nog heerlijk buiten kunnen bbq-en en een grote wandeling met de hondjes kunnen maken (het natuurgebied bij mijn vader is ontzettend mooi in de avond, zie hier en hier).
Daarna zijn we heel creatief bezig geweest! Ik heb mijn hele collectie washi tapes, stickers, papieren en andere knutselspullen op tafel gegooid en toen hebben we blanco notitieboekjes van de Hema gecustomized (met dit als eindresultaat). Daarna hebben we ook nog mokken beschilderd met porceleinverf (rechtsboven mijn mok, die nog niet af is!). Uiteindelijk zijn we tot half 2 bezig geweest..
De volgende dag kwamen mijn vriend en familie en hield ik een high tea met taart, zelfgebakken scones, verse broodjes, breekbrood, hartige taart, verse sapjes en soep. Ik heb dus de hele ochtend staan bakken ;-).
Door het saaie weer zaten we helaas wel binnen en had ik de neiging om met pyjamabroek en sloffen voor de openhaard te gaan zitten, dus hopelijk was dit eens en nooit meer..
Maandag avond hield ik nog een klein feestje voor vrienden om het af te maken, nu moet ik weer een heel jaar wachten!
Maargoed, nu dan waar jullie vast heel erg benieuwd naar zijn.. de cadeaus! Ik ben flink verwend dus het zijn er nogal wat, klik op verder lezen voor een overzicht ;-)
ps. de winnaar van de verjaardagswinactie is bekend! Wat veel reacties, super lief! Maar de paar die puur meedoen voor de prijs en me niet eens feliciteren.. ehh ja doei, mijn give aways zijn alleen voor mijn lezers (en dus mensen die ook daadwerkelijk de tekst lezen!) en diegenen heb ik dan ook niet meegenomen in de loting. Bespaar jezelf de moeite de volgende keer ;-)


Translation: Last Sunday was my birthday, I turned 20. The weather was horrible, it was the coldest summerday since 1975! So I turned my party into a creative workshop, we decorated notebooks (see the final results here) and painted mugs. I held a high tea for my family with homemade scones, pies, sandwiches, soup, fresh juices and quiche. And I also had a little party for friends from school! It was amazing, I love my birthday! I got a lot of presents which I really want to show you, I’m so happy with them! Read on for the pictures.

Hele tafel vol! Wij maken altijd een cadeau tafel, waar alle cadeaus worden verzameld.
Allereerst: kaartjes! Niet meer zo veel als vroeger helaas, tegenwoordig hebben zelfs ooms en tantes een iPhone en die stuurden dus ook allemaal een whatsappje ;-) Gelukkig zijn er nog een paar die het wel doen, waaronder Des! Des stuurde mij het middelste kaartje onderaan, super lief!
Ik vind dat je goed voor jezelf moet zorgen dus.. haal ik ook altijd een cadeautje voor mezelf! ;-) Ik had nog een bol.com bon liggen en besloot eindelijk eens een One Line a Day boekje te halen. Hier heb ik vorig jaar al eens over geschreven (meest bekeken artikel op mijn blog!) maar ik heb er toen geen gekocht. Ik ‘kan’ altijd alleen maar met en dagboek beginnen op een ‘nieuw begin’, 1 januari of mijn verjaardag, dus het was nu of weer een halfjaar wachten.. 
Ook kocht een een lensje voor mijn telefoon! Ik ben verslaafd aan mijn iPhone en ik neem heel veel foto’s. Zo’n lensje was dus wel een aanwinst. Ik heb een Fish eye, Macro en wide-angle lens. Zie hieronder de effecten.
Leuk toch? Je klikt ze er zo op, hoef je niet altijd je DSLR op zak te hebben. Ik heb ze gewoon via de Nederlandse webshop www.telefoonlens.nl gekocht en had ze de volgende dag al in huis! Prijsen varieren van €25 tot €80.
Van mijn oppaskindjes kreeg ik deze superleuke voorraadblikken en draadmandjes. En een ontzettend mooie kaart die helaas de puppies al te pakken hebben gehad. Hij is van Froy & Dind, hopelijk kan ik hem nog opnieuw kopen want ik wilde hem graag ophangen!
Ook superlief: van www.vlindersinjebuik.eu en Marcreaties kreeg ik ook cadeautjes toegestuurd! Van Marcreaties kreeg ik ook nog hele schattige knoop- en bloemenoorbelletjes maar mijn nichtje vond ze zo mooi (en ik draag nauwelijks meer oorbellen) dat ik die aan haar heb gegeven. Heel erg bedankt! (ps. je krijgt nog 10% korting bij vlindersinjebuik met de code ‘ldosb’!).
Leuke kookboekjes van de ouders van mijn vader’s vriendin. Over soepen, tapas en taarten.
Roze rozen (leuk! Ik krijg eigenlijk nooit bloemen), bonbons, een verlengkabeltje voor mijn telefoonoplader, een draagbare oplader (die al in het stopcontact zit ;-)), chocola en nog meer leuke kookboeken! Eentje met allerlei hapjes en een wat culinairder boek met hele mooie foto’s!
Van mijn schoonouders kreeg ik een super chille contact grill (voor tosti’s, panini’s, hamburgers etc.) en een Jamie kookboek waar ik heeel blij mee ben! Ik vind koken leuk maar ik zou er graag heel goed in willen worden en alles from scratch kunnen koken. Dit boek is daar ideaal voor, naast recepten geeft het ook veel achtergrond informatie over materialen, technieken en producten.
Van een vriendin kreeg ik deze supervette vintage theepot met mooie bloemenprint en gouden randjes (die je nu niet ziet). En.. washi tape! You can never have enough washi tapes ;-)
Van een andere vriendin kreeg ik dit ontzettend leuke en creatieve boek. Hij is pas sinds gisteren uit, dus ik moest heel even wachten op het cadeau. Ik had wat pagina’s hiervan in het Flow vakantieboek zien staan en toen wist ik gewoon dat ik het moest hebben. Hieronder een klein kijkje in het boek:
Super leuk dus, je wordt echt aangespoord tot creativiteit. Heerlijk voor in de zomer, lekker de hele middag kleuren :-)
Van mijn lieve vriend kreeg ik een hele mooie travel journal, met verschillende soorten gerecycled papier aan de binnenkant en allemaal steekvakjes (haha hij had hem al gekocht toen ik mijn travel diary DIY maakte.. maar ach deze kan ik volgend jaar ook nog gebruiken. Blijkt maar weer dat hij me al te goed kent ;-)). Ook kreeg ik Walibi tickets!!! Ik wilde al heel graag naar Walibi, lekker in alle achtbanen en in de boomstammen en piranha’s. Mijn vriend had er alleen echt geen zin in dus dit cadeau kwam totaal onverwachts! En..gekke Japanse jelly, omdat ik een keer een hele avond dit soort filmpjes heb zitten kijken met mijn vriend. Hij is alle Toko’s in Utrecht afgeweest om zo’n candy kit te kopen maar dit was nog het meest gekke dat hij kon vinden.. haha!
Van mijn ouders heb ik van beiden een bijdrage aan een 50mm fd 1.8 lens gekregen.. Die moet ik dus snel gaan uitzoeken! 
Verder krijg ik nog wat cadeautjes van familie en vrienden die ik pas later zie, zo zit mijn broer nu nog in Tanzania ivm co-schappen. Maar dat is alleen maar leuk, zo rek ik mijn verjaardag nog een beetje uit ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 35 reacties

 1. Lisa

  Wauw wauw wauw! Jij hebt echt veel en leuke cadeautjes gekregen :) En echt heel leuk je verjaardag gevierd, had ik maar zo’n vriendin haha xD. Die lens voor je iPhone is echt super! Die notitieboekjes zijn echt superleuk geworden, die moet je verkopen joh :O

  Lieeefs

 2. Marijke

  Ooh, zoveel en zo’n leuke cadeau’s! Heel leuk allemaal :).

 3. Sylvia

  Wat een leuke cadeaus en foto’s! Klinkt als een prima verjaardag ;)

 4. Elisse

  Amaaaai zeg gij bent nogal verwend!!! Gelukzak!

  Dat lenske voor de iPhone is zo leuk! Ik wilde dat eerst ook nog kopen voor ‘t liefje, maar vond ‘t toch iets te duur (en uiteindelijk zou hij toch alleen maar het Fisheye-lensje gebruiken)

  Grappig wel dat je honden het kaartje al te pakken hebben gehad, haha.

  Je hebt je verjaardag blijkbaar ook goed gevierd, je tas ziet er superleuk uit! En de notitieboekjes zien er ook top uit!

 5. Jennifer

  Oehh wat een super leuke cadeau’s en wat veel! Zo te horen heb je een prima verjaardag gehad :D

 6. Jesdiny

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag en wat een leuke cadeaus! Ook een super leuk idee om die notitieboekjes met je vriendinnen op te pimpen! Ik heb gister bij de Hema zo’n notitieboekje gekocht naar aanleiding van je travel DIY. Die ga ik binnenkort maken!

  Leuk om te lezen dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad!

 7. Leuke cadeautjes allemaal! En een originele manier om je verjaardag te vieren, misschien moet ik dat ook maar een keer zo doen :)

  Oh en dat lensje voor je iPhone, heel handig! :)

 8. Loes

  Wat een leuke cadeautjes! Ik had laatst een best lange reactie getypt en toen ik hem wou verzenden bleek dat ik nog ingelogd was op mijn studenten mail en dus was mijn stuk weg :( Hier is die opnieuw, haha met reacties over meerdere posts..
  Ten eerste; alsnog gefeliciteerd! Het is al een aantal dagen geleden maar ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Aan je foto’s te zien wel :) Ik vind die theepot heel mooi en de dvd van Jamie Oliver lijkt me echt fijn! Is die van zijn 30 minuten menus, of van zijn trip door Amerika? Misschien ook wel van iets heel anders :)?
  Oh en de zandkoekjes in de vorige post zien er zo lekker uit, ik heb nu ook zin om snel weer koekjes te maken! Dat travel dagboekje is fijn hé! Ik had hem een aantal jaar geleden gekocht in een iets andere vorm voor mee op vakantie, hij is heel fijn. Ik moet nu nog steeds wel eens lachen om mijn gekke tekeningen en kaartjes van vage Thaise hotels :)
  Fijne dag nog vandaag! Ik ben benieuwd naar je candy sushi :) X

 9. Wat een leuke cadeautjes (cadeautjes waar je echt wat aan hebt) en wat een super leuk idee om een boekje te gaan versieren! Resultaten zijn echt heel leuk!

  Ik weet nog dat ik 2 jaar geleden grote plannen had om buiten mijn feest te vieren, en inderdaad toen ging het ook regenen en het was gewoon te koud om buiten te zitten terwijl ik op de dag van de zomer, 21 juni, jarig ben! Ik baalde best wel hard want ik had zulke leuke decoratie ideeen haha. Maar dat mocht de pret niet bederven om het binnen ook leuk te versieren en dat was toen goed gelukt (http://thesecretistodream.blogspot.nl/2010/06/sweet-21-room.html)

  Maar leuke cadeaus en super leuke boekjes :)

  Liefs, Sharon

 10. Maureen

  Dat moet een fijne verjaardag geweest zijn! Leuke cadeautjes zeg, je hoeft je met slecht weer niet te vervelen met al die kookboeken! Juni is vind ik best wel een rare maand om jarig te zijn – je gaat er altijd van uit dat ‘t lekker weer is, maar vaker regent het!

 11. Wauw wat heb je veel leuke dingen gekregen!
  En mooi dat je nichtje de oorbellen zo leuk vind, het is inderdaad zonde als je zelf toch nooit oorbellen draagt (:

 12. Liliane

  Jij bent lekker verwend zeg :D
  Wat een prachtige bos bloemen!
  En dat boek ‘kunst maak je zo’ wilde ik een tijdje terug ook bestellen, maar dan de Engelse versie. Heb toen toch voor andere boeken gekozen omdat ik de inhoud niet kon bekijken. Nu ik hem zo zie lijkt het me toch wel een leuke aanwinst!

 13. Eva

  Goh, super die fisheye lens, het creeert zo’n cool effect!
  En dat theepotje! heerlijk!

 14. Resy

  Je bent goed verwend, er zitten erg leuke dingen tussen!

 15. Kinga

  Ten eerste: Nog gefeliciteerd! Fijn dat je verjaardag zo leuk geweest is! Je cadeautjes vind ik ook allemaal echt supertof!

 16. Je verjaardag klinkt TOP!! Super leuk om aan de knutsel te gaan met je vriendinnen en de boekjes zien er gaaf uit! Verder lekker veel kado’s…jarig zijn gaat nooooit vervelen!

 17. Christel

  Wauw, wat een leuke cadeaus allemaal! Geeft mij weer inspiratie voor mijn verjaardag volgend jaar ;)! Leuke dingen ook gedaan op je verjaardag, lekker creatief!

 18. Super leuke kado’s! Vooral dat one line a day en echte kunst maak je zo boekjes. Die theepot is ook echt geweldig!
  Liefs, Hillery

 19. Marlou

  zooooveel leuks :) :)
  ik zag je lensje al in gebruik op je instagram, super tof! en de One line a day is gewoon geweldig <3 vooral als je volgend jaar terug kunt lezen, daar geniet ik echt van, hihi.

 20. Zoë

  Waaw wat veel leuke en lieve cadeaus!
  Gelukkig heb je, ondanks het weer, toch een erg leuke dag gehad :)

 21. Maris

  Superleuke cadeautjes! Dat boek van Marion Deuchars lijkt me echt heel tof! En die lenzen voor op je iPhone is ook erg gaaf!
  x

 22. Juultje

  wat ben je lekker verwend zeg!! heerlijk. Dacht eerst dat ik gewonnen had, maar mijn blognaam is Juultje:-),. Julie gefeliciteerd met de give away! Groetjes, Julie

 23. Janne.

  Je hebt echt leuke dingen gekregen. Dat one line a day dagboekje lijkt me echt leuk. En de resultaten van de notitieboekjes zijn mooi! x

 24. Lisa

  Wat heb je ontzettend leuke cadeautjes gekregen! En ik vind het ook altijd leuk om mijn verjaardag uit te rekken haha. Altijd leuk als je later nog (onverwachts) een cadeautje krijgt (:

 25. Wat een leuke cadeautjes!
  En wat super lief van je vriend dat ie zoveel moeite heeft gedaan!

 26. Mars

  Balen dat je plannen in het water vielen, maar hey, de resultaten zijn hartstikke goed!! En knutselen en kletsen met vriendinnen is toch ook heerlijk!
  En jeumig wat ben je verwend, heerlijkheid! Dat boek over kunst lijkt me ook heel erg leuk!
  Ik las het woord ´Tanzania´ en ik krijg meteen heimwee…ben er maar 1 keer geweest, maar wát een geweldig land (euhm de Serengeti dan haha)

 27. Indira

  Wat een leuke manier om je verjaardag te vieren! Lijkt me super gezellig! En wat een leuke cadeaus allemaal :)

 28. Myrthe

  Het ziet er heel gezellig uit! En een leuk idee om te gaan knutselen met je vriendinnen!

  En wat heb je een leuke cadeautjes gekregen. Veel plezier met je cadeautjes!

 29. Swaen

  Jou verjaardag moet heerlijk zijn geweest! Al die cadeaus en al die aandacht! Die lens met verschillende standjes is echt leuk! En ik geloof dat jou vrienden willen dat je begint met eten koken?
  Liefs, Swaen

 30. Nog een happy birthday to you girl! Wat ben je heerlijk verwend! Het feestje klinkt top en supergezellig :) Geniet nog maar flink na!

 31. Josephine

  Ah, wat zijn de lensjes gaaf! Supertoffe cadeaus! Nog gefeliciteerd :)

Geef een reactie