International Giveaway: Postpapierenzo.nl

Na alle posts over Berlijn en reizen is het weer tijd voor een fijne stationery post! Ik krijg nog steeds geen genoeg van alle mooie schrijfwaren. Mijn vakantie is begonnen en eindelijk heb ik weer tijd om veel brieven te schrijven voor mijn project, A Flood of Memories. Om dat te vieren heb ik een leuke winactie voor jullie, ik mag namelijk bovenstaand pakketje van Postpapierenzo.nl verloten onder een van mijn lezers! Lees verder om te zien wat er in het pakketje zit en hoe je mee kan doen aan deze winactie.

Translation: I thought it was time for another stationery post. Summer holiday has started so finally I have the time to catch up with my letter writing project, A Flood of Memories. To celebrate this, I’m having a giveaway! One of you has the chance to win this package sponsored by Postpapierenzo.nl. Read on to see what it contains and how you can enter the giveaway.


Allereerst: washi tape! Woehoe, je kunt er nooit genoeg van hebben ;-). Eentje bevat allerlei koffiekopjes en de andere is ideaal voor al je loveletters! Ze zijn slechts €2,65 per stuk en je vindt ze hier. Ook een super schattig mini setje postpapier, met elk twee velletje en een super schattig envelopje bedrukt met een schattig tafereel. 
2 cute rolls of washi tape, one with coffee cups and one for all your loveletters, €2,65 each. And a cute mini stationery set!
Een geweldig setje vintage kartonnen kaarten, met oostblok printen en reisprinten. Heel erg gaaf, ze zijn van mooie kwaliteit en lijken net écht oud! Voor €8,50 heb je er 16, je vindt ze hier. Daarnaast ook nog hele leuke stickervellen van Parijs, in verschillende kleuren. Het zijn geen losse stickers, wat ik in eerste instantie een beetje gek vond. Maar eigenlijk is dat juist heel handig, zo knip je precies de sticker uit die je hebben wil (of juist meerdere) of je plakt de afbeelding in z’n geheel op. Als achtergrond of als sfeerbeeld. In een fotolijstje doen ze het vast ook goed. Een set bevat 10 vellen en kost €6,95, je vindt ze hier.

Some lovely vintage cards,16 for €8,50 and 10 stickersets of Paris in different colors. 
Deze is heel erg gaaf: een mini travel journal! De omslag heeft een extra plastic laag zodat hij niet snel beschadigt, binnenin heeft elke pagina wel een ander leuk printje. Hij is niet heel dik, maar daardoor ideaal voor korte tripjes of de mensen die alleen het hoognodige op willen schrijven. Echt heel erg leuk, en maar €4,95! Je vindt hem hier.
A really cool traveljournal, with different designs on each page, €4,95.

Je dingt mee naar de prijs door jezelf op te geven via het Rafflecopter systeem hieronder. Log in met je email adres of Facebook account. De eerste 3 voorwaarden (mijn blog volgen en beide facebookpagina’s liken) zijn verplicht, de rest is optioneel en vergroot je winkans. Let op: je moet niet alleen aanvinken dat je de opdracht uitvoert maar de opdracht ook daadwerkelijk uitvoeren, anders is je deelname ongeldig. Rafflecopter kiest uiteindelijk random een winnaar als de winactie is afgelopen, op 28 juni.
You can enter this giveaway by filling in your information in the Rafflecopter system below. Log on with your facebook or email address. The first 3 options (following my blog and liking the facebook pages) are mandatory, all the others are optional for increasing your chance to win. Please note that if you don’t actually do what you need to do (but just check the boxes) your participation will be canceled. You can enter this giveaway until june 28, after that Rafflecopter will randomly choose a winner. This giveaway is open for all readers.


a Rafflecopter giveaway

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 60 reacties

 1. Loli

  I love the products!! And I love your both blogs!! I’m joining this giveaway ;)

 2. Kim

  Zoals altijd weer heel erg leuke spulletjes van Postpapierenzo! Ik doe zeker mee met de giveaway!!

 3. Ruchama

  Zo, het rijtje afgewerkt om mee te doen aan deze leuke give away. Anita heeft altijd zulke leuke spulletjes! Vooral de mini journal vind ik mooi!

 4. Janne.

  Leuk! Die mini travel journal ziet er heel leuk uit. Ik doe zeker mee :)

 5. Mars

  Heel leuke spulletjes! Ben dol op stationery dus ik doe graag mee :)

 6. Jennifer

  Jaaa! Natuurlijk doe ik mee! :) Leeeuk, voor m’n nieuwe ‘projectje’ .. hihi

 7. Charlotte

  Marlous, dankjewel voor het regelen van deze give-away! Wat ontzettend leuk (ik bedoel: STATIONERY!!)!

 8. パウラ

  all of the products were really lovely! Thank you for this giveaway. ((:

 9. Margreth

  Wow, echt een te gekke giveaway! Ik ga duimen, het lijkt me super als ik win, dat traveljournal zou perfect zijn voor mijn vakantie in Engeland.

 10. Laura

  Super leuk!
  Ik heb mij als het goed is aangemeld xD!

 11. Maatje

  Aah wat fantastisch weer :)
  Ik doe ook mee ;)

 12. Elisse

  Ik doe ook mee :) Echt zo’n handig systeem, die Rafflecopter!

 13. Lisa

  Ik neus vaak rond op de webshop, maar mijn portemonnee is de laatste tijd niet zo lief, dus ik waag een kans en doe dus mee!

 14. Nelleke Jansen

  Wauw, wat een geweldige give-away!
  Boekjes, stickers, kaarten… ik vind alles wat van papier is leuk :)

 15. Sanne

  Lovely give-away! Never heard of Rafflecopter before, so thats a new one. Hope I win!!

 16. BeHappy

  Ik hoop zo dat ik win!!! Ik vind het een hele leuke giveaway, en aangezien ik je blog heel leuk vind (ik volgde je al), was het niet heel moeilijk om hier aan mee te doen.

 17. Britt

  Superleuke winactie alweer! Volgens mij had ik vorige keer gezegd dat ik graag het laatste boekje wilde winnen, dus ik doe weer mee!

 18. Angel

  Oh dit is weer zo’n leuke give-away! Zo gek op alle dingetjes op je blog! Je schrijft zo ongelooflijk leuk!

 19. Cate

  Super leuke giveaway.
  Ik was al fan van postpapierenzo

 20. Des

  ik wil alleen even zeggen dat ik jouw blog gemist heb op mijn huwelijksreis :)! (ik bedoel: het lezen ervan hihi)

 21. Aimee

  Gosh- I would love to enter this giveway, but I don’t have a facebook account to do this. Anybody know any other way??

 22. madame Volt

  OOOOH ik hou zo hard van reizen en dit lijkt me zo leuk om te winnen dus ik doe ZEKER MEE!!!
  SPannend!!! Heb beide facebookpagina’s geliked!!!
  toedeloe
  groetjes Madame Volt

 23. carlijne

  ah, super mega awesome give-away!
  wat een mooie spulletjes :) ik doe mee!

 24. Ronja

  wouw, wat een super mooie spulletjes! als, als ik win dan ga ik er leuke brieven mee schrijven en pakketjes maken om naar mijn lieve vriendin te sturen die heel ver weg woont :(

 25. Marije.

  Wat een leuke give-away! Ik heb bijde fb pagina’s geliked en ik volg je blog. Ik doe samen met een vriendin van me een post travelling project maar ik heb het zelf nog niet genoeg kaartjes enzo daarvoor.

  x lifelaughandhappiness.blogspot.com

Geef een reactie