Lovely blog: Gewoon wat een studentje ’s avonds eet

Ik volg gewoonwateenstudentjesavondseet al een geruime tijd. Het is eigenlijk een simpele blog met foto’s en recepten van het avondeten van een Nederlandse studen, Leoniet. De blogtitel vind ik hilarisch en het concept goed, hoe vaak heb je geen inspiratie voor het avondeten?
In tegenstelling tot wat de ietwat nonchalante blogtitel misschien doet verwachten, kookt Leonie wel verdomd lekker! En lijken de foto’s zo uit een foodmagazine te komen. Er staan niet altijd 5 sterren gerechten op, maar dat maakt hem juist zo leuk. Het zijn prima gerechten voor een student, en dus de perfecte inspiratie voor een student!
Ik ben de laatste tijd steeds meer into koken en wil er graag beter in worden, alleen ben ik nog niet zo origineel in het bedenken van recepten. Deze blog helpt me zeker! Hieronder weer wat foto’s voor een eerste indruk, voor meer ga je natuurlijk naar gewoonwateenstudentjesavondseet!

Translation: Unfortunately this food blog is completely in Dutch. But it’s so awesome I just had to share it! Please use Google translate to check out ‘gewoonwateenstudentjesavondseet‘!


Deze post heeft 19 reacties

 1. ah, nu heb ik vet honger van al die lekkere recepten :( en het is 1:00u snachts… gauw naar bed dan maar!

 2. Nu heb ik ook honger!! :P De spaghetti met garnalen ziet er heerlijk uit!!

 3. superhandig, vaak eindig je als student toch gewoon met pasta en een simpele saus dus dit komt echt als geroepen!

 4. Wat handig. Ik ben geen student meer, maar kook inspiratie is altijd handig. Ik ga gelijk even een kijkje nemen!

 5. YES ik was mij net aan t bedenken wat ik vanavond nog maar eens klaar ging maken (inspiratie probleem ja!), dus dit komt als geroepen ;)

 6. Klinkt als een leuke en handige blog! Ook zien die foto’s er lekker uit. Ik ga eens kijken :)

 7. Dat blog vind ik echt heel leuk! Ik kijk er wel vaker, en vind het altijd leuk. :D

 8. Leuk, ik ken deze blog nog niet, maar de foto’s zien er goed uit dus binnenkort maar even kijken!

 9. Leuke blog zeg! Goed voor de inspiratie van mijn eten dat ik net op heb, haha! Erg leuk!

 10. Ooooh, hele toffe blog! Zo ‘gewoon’ vind ik het eten toch ook niet altijd dat ze maakt zeg, wow! (Maar ’t ziet er allemaal wel smullen uit!)

 11. Mag ik je even hartelijk danken!
  Ik ben echt al heul lang op zoek naar zo’n soort blog!
  Ik woon net op mezelf en heb het moeilijk met origineel zijn wat eten betreft, dus bij deze: dankje dankje dankjewel! Dat je deze blog eventjes in het zonnetje zet!

 12. Wauw, wat een foto’s! En die titel is inderdaad hilarisch! Ik heb er net een kijkje opgenomen, bedankt voor de tip! Echt een leuke blog. :)

 13. Wat n goeie tip! Mijn valkuil in de avond is het bedenken van wat te eten! Dus als ik niet iets kan bedenken schakel ik snel over op afhaal of een pizza uit de oven.
  Deze blog bij de hand is dus helemaal welkom! :o)

 14. De site is ideaal voor mijn broertje die op kamers gaat! Goede tip! Ik maak volgens hem – net iets te vreemde gerechten -. En ze bevatten ook geen vlees, hahaha. Mannen!

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand