Lovely blog: Olea

Ik heb weer een leuke blog voor jullie gevonden, dit keer een tikkeltje anders dan normaal. Olea (of Natuurleuk?) is een soort van beautyblog, maar dan zonder een hautaine eigenaresse en simpele artikelen.. nee Olea, de blog van de 20 jarige Belgische Zoë is hartstikke leuk! Hier vind je informatie over cosmetica, welke ingrediënten er allemaal in de producten verwerkt zitten en mijn favoriete onderdeel: DIY! Ja, DIYen met lijm papier en schaar was me inmiddels al bekend, maar bij Olea leer je hoe je zelf zeepjes, shampoo’s en bodybutters maakt. Gewoon, van huis tuin en keuken spullen zonder al die toegevoegde chemische troep. Hieronder wat foto’s voor een eerste impressie, voor meer ga je naar natuurleuk.blogspot.com.

Translation: I’ve found another lovely blog: Olea. It’s a Dutch blog but you can use Google translator to read it. It’s worth it, trust me. Zoë, the 20-year-old Belgium owner of Olea writes about cosmetics, but she hasn’t a usual beautyblog. She writes about natural cosmetics, ingredients and the best part of the blog: DIYs! Learn how to make your own shampoo bar, soap and bodybutters. Below some pictures for a first impression, for more go to natuurleuk.blogspot.com.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Leuk c:
  Ik heb ooit handcreme
  gemaakt….

  Ik ga eens even neuzen
  bij haar blog!

  xx

 2. Liliane

  Wat leuk! Die kende ik nog niet.
  Naast de DIYs van papier en what not maak ik zelf vaak ook beauty producten, superleuk en ‘dankbaar’ om te doen! :D

 3. Tof! Wil al een tijdje proberen om m’n eigen beautyproducten te maken dus dit komt goed van pas!

 4. Jessi

  Wat een geweldige en aangename blog om te lezen. Ik heb al de helft van alle posts gelezen ofzo, zo interessant vind ik het. Deze zomer wil ik zeker één van haar DIY’s uitproberen!

 5. Sylvia

  Wat leuk, goede tip! Heerlijk ontspannend om zelf te doen tussen de tentamens door ;)

 6. Zoë

  Wat lief dat je een heel artikel aan mijn blog wijdt! Echt heel erg leuk! Bedankt :)
  Ik volg jouw blog ook al een hele tijd, kan er geen genoeg van krijgen !
  x

 7. Indira

  Klinkt leuk! Ik heb haar toegevoegd aan mijn Bloglovin lijstje :)

 8. Hannelore

  Die was ik ook al eens tegengekomen, heel fijn inderdaad! Zo eens een andere aanpak dan de typische beautyblogs.

 9. Flo

  Superleuk! Hier ga ik eens even op rondneuzen! xxx

 10. Ik volgde ´em al, inderdaad een erg leuke blog! Ik geloof best dat het helemaal niet lastig is om zelf te maken, toch blijf ik het knap vinden hoe ze het allemaal doet (met elke keer zulk leuk resultaat)!

 11. Celestine

  GE-WEL-DIG!

  Ik heb een tijdje een andere blog gevolgd omdat ik dacht dat hij ging over natuurlijk opmaken, maar uiteindelijk sprak het me niet aan omdat er nogal vaak gewoon producten werden gebruikt, zonder dat ze natuurlijk waren. Maar deze blog… bedankt om hem te delen!! :-)

Geef een reactie