New layout!

Even een kort berichtje: ik heb een nieuwe layout! Ik dacht een hele mooie zalmroze achtergrond te hebben, maar op andermans scherm bleek hij toch barbieroze. Beetje jammer! Daarom besloot ik voor een van mijn lievelingskleuren te gaan: mintgroen!
Voor deze layout heb ik net als bij mijn A Flood of Memories layout samengewerkt met de zeer getalenteerde Paleumber. Alle credits voor de tekeningen gaan dan ook naar haar! Verder is de vorm van de layout hetzelfde gebleven, er zal dus niet veel te wennen zijn. Maar klik vooral overal op; mocht je een foutje tegen komen hoor ik het graag!
Wat vinden jullie er van?
Ps. Vergeet niet mee te doen met de geweldige winactie waarbij je o.a. een wimdu voucher t.w.v. €75 kan winnen!
Translation: A short note: I updated the layout! I didn’t like the pink color so I decided to go for one of my favorite colors: mint green! Once again I collaborated with the talented designer Paleumber. Just as I did for my A Flood of Memories blog. What do you think of the new layout? Do you like it?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 30 reacties

 1. maureen

  heeel mooi! mooie letters! ‘t is vast zeikerig, maar je vroeg te wijzen op “foutjes” en volgens mij heb je een stukje in de ‘o’ van ‘of’ vergeten, of misschien zie ik het ook verkeerd. ;)

 2. Jesdiny

  Heel mooi! Je blog oogt nu wat rustiger. Vind de letters die in de header zijn gebruikt heel leuk!!

 3. Melissa

  Ik vind het mooi! Ik denk dat dit ook mooier is dan Roze :).

 4. Sylvia

  Ziet er goed uit! Al is de achtergrond bij mij meer babyblauw dan mintgroen :P

 5. Mooie lay-out, maar mag ik eerlijk zijn en zeggen dat ik de vorige stiekem mooier vond :s (sowieso vond ik je foto beter passen in de vorige lay-out).

 6. MarCreaties

  wauw, heel mooi!
  alleen het valt me op dat de knoppen uit het menu (home, about, contact, shop) niet allemaal op één rij passen (shop staat dus een regel naar onder), maar dit had ik bij je vorige layout ook, en op een andere computer was dit niet… het ligt dus waarschijnlijk aan de afmetingen van het beeldscherm, terwijl ik wel een breedbeeld-scherm heb op mn laptop… ;p het zal bij de een dus wel goed gaan en bij de ander niet, maar misschien wel handig om te weten :)
  verder vind ik ‘m erg mooi haha!

 7. Ah, wat een mooie layout! Mintgroen is echt een fijne kleur.

  Bij mij verdwijen trouwens wel de eerste letters in Last month’s favorites onder de foto’s, ik weet niet hoe dat komt want ik weet totaal niets van layouts en zo, maar ik dacht, ik meld het toch even :) Het is niet heel storend hoor!

 8. Elluuun

  Leuk, dat mintgroene (: Trouwens, het vorige viel wel mee qua roze hoor (;

 9. W.N.I.S.

  Ik kwam op de blog en dacht; woooww dit is veranderd! Vind het echt héél leuk! Al moet ik zeggen dat ik de vorige ook heel leuk vond

 10. Dagmar

  Heel erg mooi, die getekende letters zijn echt heel tof! Heel sfeervol :D

Geef een reactie