Ik blijf het een beetje raar vinden om veel foto’s van mezelf in een outfit te maken voor op de blog. Maar jullie gaven aan het leuk te vinden om vaker outfitfoto’s te zien en stiekem vind ik het delen van mijn outfits ook wel leuk! Dit doe ik meestal via Instagram, met een snelle snapshot of een mini collage. Voor iedereen die mij niet volgt op Instagram of geen Instagram heeft hieronder een overzichtje van wat ik de laatste tijd droeg.
Ja vooral mijn nieuwe bloemenjurkje, mintgroene blazer en zalmkleurige broek uit Berlijn zijn favoriet! Eerste foto is zelfs nog uit Berlijn! De laatste twee foto’s zijn van vandaag. Welke outfit vinden jullie het leukst?
Translation: A collection of outfits I’ve worn the last couple of weeks. Which one is your favorite?

Gerelateerd

21 reacties op “Outfit collection

  1. heet heeft wss heel weinig zin om op deze post een comment achter te laten MAAR: die vloerbedekking is HEEL ERG LEUK!!!! (soms mag je meerdere uitroeptekens gebruiken vind ik)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *