Outfit collection

Ik blijf het een beetje raar vinden om veel foto’s van mezelf in een outfit te maken voor op de blog. Maar jullie gaven aan het leuk te vinden om vaker outfitfoto’s te zien en stiekem vind ik het delen van mijn outfits ook wel leuk! Dit doe ik meestal via Instagram, met een snelle snapshot of een mini collage. Voor iedereen die mij niet volgt op Instagram of geen Instagram heeft hieronder een overzichtje van wat ik de laatste tijd droeg.
Ja vooral mijn nieuwe bloemenjurkje, mintgroene blazer en zalmkleurige broek uit Berlijn zijn favoriet! Eerste foto is zelfs nog uit Berlijn! De laatste twee foto’s zijn van vandaag. Welke outfit vinden jullie het leukst?
Translation: A collection of outfits I’ve worn the last couple of weeks. Which one is your favorite?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Kristel

  wat een leuke outfits! je hebt een leuke style vind ik..
  X’

 2. Lyanne

  Wat een super leuke outfits! Ik vind het inderdaad erg leuk om te zien. Ik ga je even toevoegen op Instagram. ;)

 3. Marije.

  Die met de zalm roze broek is top! Maar die met je bloemetjes jurkje is ook enig! x lifelaughandhappiness.blogspot.com

 4. Kira

  De 2de foto op de eerste rij en de 2de foto op de 2de rij vind ik de leukste outfits :)

 5. Marlyssa

  Mooie outfits! Ik vind de middelste twee ook het leukste. Zou ik ook wel willen dragen:)

 6. Karlijn

  Ik vind je blazer echt mooi maar het is een helaas een kleur die mij niet zo zou staan :(

 7. Jennifer

  Je hebt altijd vét leuke outfits! Helemaal mijn smaak ook! Als ik eens geld ‘over’ heb moeten we een keer samen shoppen, haha! :P

 8. Rachel

  heet heeft wss heel weinig zin om op deze post een comment achter te laten MAAR: die vloerbedekking is HEEL ERG LEUK!!!! (soms mag je meerdere uitroeptekens gebruiken vind ik)

Geef een reactie