Pinterest Update

Een tijdje geleden introduceerde ik Pinterest, en hoewel ik nog niet super actief ben heb ik al wel vijf mooi gevulde ‘pinboards’. Mocht je mijn blog al ‘uit’ hebben dan moet je zeker eens mijn Pinterest pagina bekijken voor meer inspiratie foto’s.
Mocht je nog een uitnodiging willen voor Pinterest, laat dan even je emailadres achter. Dan nodig ik je zo snel mogelijk uit!
Translation: I do have a Pinterest page, filled with inspirational pictures. You can find it here. If you’d like to receive an invitation, just leave your emailaddress so I can invite you into Pinterest.

Deze post heeft 12 reacties

 1. Leuk! Ik zit zelf eigenlijk niet zo heel vaak op Pinterest, maar als ik eenmaal bezig ben, kan ik uuuuren doorgaan.

 2. Ik heb ook Pinterest, ik kijk er niet iedere dag op maar zoals Mylène al zegt, als je er een keer zit houdt het niet meer op!
  Liefs, Swaen

 3. Pinterest is zeker erg verslavend. Als dramaturg ben ik ook erg geïnteresseerd in mode uit vorige tijden en om daar een mooi compleet beeld van te krijgen gebruik ik de prikborden. Mijn pinterest is http://www.pinterest.com/renatelisabeth Vroeger sloeg ik veel meer beeldmateriaak op op m’n computer maar nu staat veel daarvan op pinterest. Ik vind het erg praktisch.

 4. Ik heb een account maar ik heb er nog niets mee gedaan, hihi.

 5. Ik heb er wel een account op, maar dat is dan ook alles haha. Het is niet wat voor mij :’).

 6. Ik heb ook pinterest, ik vind het wel een beetje moeilijk maar de leukste dingetjes die ik gevonden heb (vooral DIY’s) die heb ik er al op gezet :) liefs

 7. Leuk! Ik zit zelf ook op pinterest, volg je er vanaf nu.

 8. Leuk! Ik wil zelf ook heel graag op pinterest, zou je een uitnodiging willen sturen? lovescrap@live.nl
  Heel erg bedankt! xox

 9. Leuk! Ik heb van de week een account aangevraagd en inmiddels een uitnodiging ontvangen. Moet nog even de tijd nemen om ervoor te gaan zitten. Ga jouw pagina in ieder geval wel bekijken!

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand