Een tijdje geleden introduceerde ik Pinterest, en hoewel ik nog niet super actief ben heb ik al wel vijf mooi gevulde ‘pinboards’. Mocht je mijn blog al ‘uit’ hebben dan moet je zeker eens mijn Pinterest pagina bekijken voor meer inspiratie foto’s.
Mocht je nog een uitnodiging willen voor Pinterest, laat dan even je emailadres achter. Dan nodig ik je zo snel mogelijk uit!
Translation: I do have a Pinterest page, filled with inspirational pictures. You can find it here. If you’d like to receive an invitation, just leave your emailaddress so I can invite you into Pinterest.

Gerelateerd

12 reacties op “Pinterest Update

  1. Ik heb ook pinterest, ik vind het wel een beetje moeilijk maar de leukste dingetjes die ik gevonden heb (vooral DIY’s) die heb ik er al op gezet :) liefs

  2. Leuk! Ik heb van de week een account aangevraagd en inmiddels een uitnodiging ontvangen. Moet nog even de tijd nemen om ervoor te gaan zitten. Ga jouw pagina in ieder geval wel bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *