Review: vlindersinjebuik.eu + promotional code

Ik heb weer een leuke review van dingetjes die ik van Vlindersinjebuik.eu heb ontvangen. Oh the perks of being a blogger..! Om het voor jullie ook een beetje leuk te maken, onderaan dit artikel vind je een kortingscode voor 10% korting, die geldig is tot en met 6 juni. Benieuwd wat er in deze mooie pakjes zat? Lees dan snel verder!

Translation: I received some cute packages from Vlindersinjebuik.eu. Oh the perks of being a blogger..! But I have good news for you too, at the end of this article you will find a promotional code  to use in the shop. Allereerst dit superleuke kaartensetje ontworpen door Oktoberdots. Het zijn vrolijke moderne kaarten waar ook aandacht aan de achterkant is besteed. 1 setje bevat 4 kaarten en kost 2 euro, je vindt het hier. Een tip van mij: maak de verpakking voorzichtig open zodat je deze kan hergebruiken! Zo heb ik nu extra een mooi pergamijnen zakje en bakers twine!

Ik kreeg ook dit leuke setje met notitieboekjes van de Flow stationery serie. De boekjes zijn ontworpen door Marenthe, waar ik al eerder over schreef. Elk boekje is heel erg vrolijk vormgegeven en bevat ruim 30 blanco pagina’s. Leuk als mini dagboekje of om cadeau te geven! Elk boekje is los verkrijgbaar voor €2,25 en je vindt ze hier. De paarse met vogelprint is mijn favoriet!

En.. mocht je nou zelf ook hebberig geworden zijn dan heb je geluk! Want tot en met 6 juni krijg je 10% korting met de code ‘ldosb’. Naast deze artikelen vind je op vlindersinjebuik.eu ook heel veel washi tape, mooie cadeau verpakkingen en stickers!

Translation: Use the promotional code ‘ldosb’ to get 10% off of your order until june 6!

Gerelateerd

11 reacties op “Review: vlindersinjebuik.eu + promotional code

  1. Wauw waarom zie ik deze blog nu pas! Echt zulke leuke diy artikeltjes :) Ik ga binnenkort een paar brieven versturen en ik zocht wat inspiratie en daar is deze blog heel erg fijn voor!

  2. ik heb ook gelijk besteld en aangezien gistermiddag de status in ‘verzonden’ is veranderd zit ik nu op ’t puntje van m’n stoel te wachten tot de brievenbus gaat rammelen… :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *