DIY: Craft Jar

Remember mijn ‘Party in a Jar‘ als verjaardagscadeautje nog? Of de andere leuke dingetjes die je met lege potten kan doen, zoals ‘Cookie in a Jar‘? Daar kan je nu een leuke DIY aan toevoegen: de craft jar!
Het idee werkt hetzelfde, maar nu vul je hem met knutsel toebehoren. Je kan kiezen voor een thema (vintage, een bepaalde kleur, bloemen) of een pakketje maken. Een pakketje voor het maken van een mooie brief (denk aan stukjes washi tape, mooi papier, een potloodje, stickers etc.) of een pakketje voor het maken van een knuffel (denk aan wol, vulling, knopen als ogen etc.). 
Wees creatief! Zoek een mooi leeg potje/flesje, vul het vol craft spulletjes, bind er een lint omheen en plak er een label op et voilá: klaar is je craft jar.
Translation: Remember my ‘Party in a Jar‘? Or the other cool things you can do with empty jars, such as ‘Cookie in a Jar‘? Well I got another one for you: the craft jar! Just fill an empty jar with craft goodies, label it and you’re good to go. The perfect (low budget) gift for craft loving people!
DIY and images by Ashley Ann. Full instruction here.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Janne.

  Heel leuk! Ik heb ook zo een fles gevuld met oude postzegels :)

 2. Kiki

  Super leuk idee! Bij Sid&liv heb ik wel eens een cookie in a jar gezien. Leuk voor cadeautjes :) xxx

 3. Des

  he, deze post had ik niet eens gelezen! En ik hou nog wel van zulke simpele DIY blogjes :). Handig en leuk ideetje, ook leuk om weg te geven

 4. Lisa

  Superleuk als cadeautje, maar ook gewoon voor jezelf hihi

Geef een reactie