Infographic: Social Travel

In cooperation with Wimdu.

Ik hou wel van feitjes en weetjes (zie bijvoorbeeld dit artikel) en stiekem vind ik infographics ook heel erg leuk! Ze geven een duidelijk beeld en zelfs de moeilijkste dingen worden zo makkelijk uitgelegd.
Ook ben ik dol op reizen én ik ben natuurlijk geïnteresseerd in de nieuwe media dus toen ik deze infographic van Wimdu zag over het nieuwe reizen; Social Travel, was ik gelijk geïnteresseerd! 
Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf ook wel af en toe social media en mijn blog check tijdens het reizen (ja het hoort niet maar met een iphone gaat dat zo makkelijk) maar ik haal er ook zo mijn voordelen uit: ik check reisgidsen van locals op blogs, zoek snel de leukste plekjes op en leer eventjes een paar woordjes zodat ik met de locals kan praten (vind ik leuk). Ja, eigenlijk vind ik dat social travel heel erg leuk! 
Lees verder om de hele infographic te zien of klik hier om hem in z’n geheel te zien.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Masha

    Dit is echt een hele leuke! Infographics zijn zo leuk!

  2. Indira

    Sowieso waar dat je meer krijgt voor je geld omdat je snel en gemakkelijk alles kunt opzoeken en vergelijken :)

  3. Mars

    Hahaha goede feiten zijn dat! (en ergens ook schokken…er worden meer Iphones verkocht dan dat er baby’s worden geboren?!)

Geef een reactie