International giveaway: Vlinders in je Buik

Ik heb weer een super leuke giveaway van een van mijn sponsors voor jullie! Ik mag namelijk een voucher van €10 bij www.vlindersinjebuik.eu weggeven! En daarnaast ontvang je ook een setje ansichtkaarten van Vlinders in je Buik, net nieuw ontworpen dus nog heel uniek!
Benieuwd wat je zoal voor een tientje kan kopen? En hoe je kans maakt op deze prijs? Lees verder!

Translation: I have another really nice stationery giveaway for you! You’ll have the chance to win a €10 voucher to spend at www.vlindersinjebuik.eu! The winner also receives a set of postcards, designed by Vlinders in je Buik. Read on to see what you can buy for €10 and to join the giveaway!

Ik bestelde (natuurlijk!) washi tape, eentje met gekleurde streepjes en eentje in mijn lievelingskleur, mint groen! Daarnaast bestelde ik ook een cotton tape die nu in de sale een aantrekkelijk prijsje had. Dit is mijn eerste rolletje cotton tape en ik ben er helemaal weg van! Ik had verwacht dat het vrij dikke en stugge tape zou zijn maar het is juist heel flexibel! Gewoon een plakkend stukje stof. Hier ga ik er zeker meer van aanschaffen! Je vindt de washi tapes hier en de cotton tapes hier.

Ik bestelde er ook leuke kraft papieren zakjes bij. Leuk om cadeautjes in te verpakken maar ook te gebruiken als envelopjes. Voor 10 stuks betaal je slechts 90 cent dus die gooide ik zonder na te denken in mijn mandje erbij! Je vindt ze hier in de shop.

Ook super leuk zijn deze speciaal voor Vlinders in je Buik ontworpen ansichtkaarten! Ze zijn van mooi stevig mat karton en hebben leuke afbeeldingen (vooral die met theekopjes vind ik erg leuk!). Ook de achterkant is mooi versierd, vind ik zelf altijd extra leuk. Een setje kost €2,95 maar als je de winactie wint krijg jij ze er gratis bij!

Hoe doe je mee?
♥ Rafflecopter bevalt me wel dus je kunt gewoon weer je gegevens invullen, en dan kiest Rafflecopter automatisch een winnaar. Houd wel je mailbox in de gaten, soms komen de mailtjes in de spambox en als ik na een week geen antwoord heb kies ik een nieuwe winnaar!
♥ De eerste twee ‘opdrachten’ (Lastdaysofspringblog volgen en de facebook pagina liken) zijn verplicht, andere opdrachten zijn optioneel en puur voor het vergroten van je winkans.
♥ Zorg dat je in ieder geval alle verplichte opdrachten uitvoert (alleen aanvinken is niet genoeg!), als je maar 1 van de 2 opdrachten uitvoert is je deelname niet geldig. 
♥ De winnaar wordt willekeurig door Rafflecopter gekozen en krijgt bericht via email. Uitslag volgt volgende week woensdag 11 juli.
♥ Kan je niet wachten en wil je nu al wat bestellen? Gebruik dan de code ‘ldosb’ voor 10% korting!
www.vlindersinjebuik.eu
How do you enter the giveaway?
♥ Just fill in your information in the Rafflecopter system above. Rafflecopter will randomly choose a winner on July 11. Please check your spambox, if the winner doesn’t reply within one week, I’ll choose a new winner.
♥ The first two options (following the blog and liking the facebook page) are mandatory, make sure you do both of them otherwise your participation will be canceled. Other All others are optional and just to increase your chance of winning.
♥ The winner will be chosen on July 11.
♥ If you can’t wait to order something, use ‘ldosb’ to get 10% off of your order!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 55 reacties

 1. Alexandra

  Altijd zo’n leuke give aways die jij doet! :D Ik doe weer mee. ^_^

 2. Yoshi

  Yay :D I’m joining this giveaway ^-^

  Many Greetings
  Yoshi

 3. Margreth

  Ik doe graag mee! Fingers crossed;) xox

 4. Sanne

  Yes, I would definitely love to join this give-away!

 5. Elisse

  I’m in! Wel even een kleine waarschuwing voor het geval ik zou winnen (die kans is klein maar toch!) ik vertrek op vakantie zondag en ben pas 18 juli terug, dus ik reageer sowieso pas laat dan. Maarrrrrr je hebt mijn adres normaal gezien nog wel he!

 6. Zoë

  Heel mooi die cotton tape! Ik doe zeker mee :) Want ik deed alle voorwaarden al! (bloglovin’, facebook en twitter :) )

 7. Nienke

  Leuk, ik doe mee! Ik hoop dat ik alles goed heb gedaan, ik weet nooit zo goed welke naam ik in moet vullen bij Bloglovin’ of waar ik dit kan vinden.

 8. Nicole

  Jaaaa, ik doe mee! Ik ben dol op vlinders in je buik, ze pakken hun pakketjes altijd zo leuk in! Dat cotton tape wat je hebt besteld is ook leuk zeg, daar had ik eigenlijk nog nooit van gehoord.

  liefs!
  nicole.vanroekel@hotmail.com

 9. Janne.

  oeeeeh, leuke giveaway! ze verkopen inderdaad echt leuke dingen. ik doe zeker mee :)

 10. Hannelore

  Wat fijn, ik doe mee!
  Ik heb me daarstraks trouwens de washi tape van de hema aangeschaft en dit doet me daar aan denken… Ik moet die NU gaan testen haha!

 11. Zalige give-away weer. Je geeft echt leuke en fijne dingen weg, bedankt daar voor! :D

 12. Karlijn

  Ik kan eindelijk online winkelen dus ik ga ook gelijk wat bestellen, haha :P

 13. Kiki

  Geweldige giveaway, ik heb al een keer spullen besteld bij vlinders in je buik, ben er echt helemaal weg van! Liefs

 14. En alweer een leuke winactie!

  Ik dacht dat ik de Washi tapes zou kunnen weerstaan, maar sinds ik de collecteie van de Hema heb aangeschaft, wil ik alleen maar meerrrr.. Haha, dat zou ik er dus ook mee kopen mocht ik winnen ;)

  Bedankt voor deze winactie,
  Marlies

 15. Loes

  Super leuke give away! Ik doe mee!

 16. Jantien

  Leuk! :) Vooral niet op die link klikken als je blut bent…!! Doe graag mee, alleen ik zie op de ipad dus nergens waar ik (moet klikken om) mee kan doen? Moet dat hier ergens staan?

 17. Jantien

  Uiteraard staat het er nu wél ineens -_-‘ pff, apple drives me nuts, om in saladetermen te spreken…

 18. Ruchama

  Leukleuk! Ik zit net op de site al wat spulletjes te kopen hihi :)

 19. Rosie

  Supercool!
  Ik heb zelf geen blog (moet eens verandering in komen!), maar volg je blogs alletwee via bloglovin’. Ik heb dan maar mijn e-mailadres ingevuld waar de naam van mijn blog moest ^^

  Ik kruis mijn vingers!
  Rosie

 20. Jennifer

  Ocharme, dat krijg ik ervan .. weekje weg naar Denemarken, concert in Tilburg … 400+ bloglovin’ posts en bijna deze leuke giveaway missen! Gelukkig net op tijd, dus ik doe mee! =)

 21. Eva

  Die kaarten zijn zo leuk voor postcrossing! Krijg er echt zo’n Dispiceble Me: ‘It’s so fluffy, I’m gonna die’ gevoel bij ♥

Geef een reactie