Last minute holiday

Ik had eigenlijk allang in Italië moeten zitten maar door omstandigheden kon die vakantie niet doorgaan. Maar omdat ik toch wel aardig depressief werd van dit weer en heeel erg aan vakantie (zon/zee/strand) toe was én ik gelukkig nog een spaarrekening achter de hand had besloten een vriendin en ik een weekje weg te boeken. Erg veel keus hadden we niet meer dus hebben we gewoon maar wat geboekt, Hotel Rosso Verde in Bodrum, Turkije. Achteraf bleek dat ze een waardering van 8,1 op Zoover.nl hebben en dat het een ontzettend mooi hotel is (zie de foto’s!). Lucky us haha!
Ik ga vooral veel zonnen, wellicht een keertje uit en wat excursies doen (we houden niet zo van stilzitten). Ik heb nu al zin om een bootje te huren en in die baai te dobberen. Thuisblijvers niet getreurd, want hier schijnt nu gelukkig ook lekker de zon! Daarnaast heb ik leuke blogs in de planning (waaronder een gastblog!) en mocht je me echt missen dan kun je me volgen op twitter/facebook/instagram. Ik geloof dat er wifi is in het hotel, dus wellicht dat ik zo nu en dan even een update doe.
Translation: It’s time for my summer vacation! The weather here in Holland is so awful (it’s raining all the time!) so my best friend and I decided to book a last minute to Turkey. I can’t wait to swim in the sea! It’s been so long since I last went on a real holiday so I’m pretty excited about it.
I preset some posts for you and I might update my twitter/facebook/instagram as I believe we have wifi in the hotel.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Benthe

  Ik heb net even heerlijk de recensies gelezen (vind ik altijd erg leuk om te doen!) en het hotel ziet er goed uit :)

 2. Des

  ik volg je op instagram, en gelukkig vind je het er prachtig, zag ik al. geniet van de vakantie!

 3. Elisse

  Bodrum is prachtig, dus je zal er wel met volle teugen van kunnen genieten!

  P.S. Ja dat zijn gewone postzegels, de ‘collectie’ gezelschapsdieren. We hebben om de drie maanden ofzo een nieuwe collectie postzegels (ook voor Europa/rest van de wereld heb je altijd verschillende thema’s) :) Leuk he!

 4. Indira

  Fijn dat je toch nog een vakantie hebt geboekt… Veel plezier, wordt vast fantastisch!

 5. Macha

  I can’t wait to see the pictures you will bring from there! It’s been raining for months in France too, the sun finally decided to show the tip of its nose for 3 days and it’s already over! I need a real sunny holiday too, and I wish you will enjoy yours ;)
  I liked the picnic pictures below too!
  xx

  http://highlybeloved.blogspot.fr/

 6. Mars

  Nou, dat is anders een prima hotel zo te zien :) Geniet ervan!

Geef een reactie