Letter writing project update

Vorig jaar oktober startte ik mijn letter writing project, A flood of Memories. De meeste lezers weten het geloof ik al, maar voor de nieuwe volgers: ik ontvang en verstuur post van over de hele wereld! Op deze blog laat ik alle post zien die binnenkomt, en af en toe wat ik verstuur. Ook post in snail mail gerelateerde dingen, zoals free printables, DIY’s en tutorials. Eens per maand laat ik een kleine samenvatting van mijn letter writing project blog hier zien!

Translation: Last year I started my letter writing project, A flood of Memories. On that blog I show my received and sent mail – from all over the world! I also post snail mail related things, like free printables and DIYs. Once per month I show a little summary here on what’s going on at my snail mail blog!

Hema heeft een super leuke nieuwe stationery lijn, zelfs met washi tapes! Check de blog voor meer snapshots.
En veel inkomende en uitgaande post!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Des

  echt zo leuk!Maar vraagje: wat zijn de voorwaarden mbt kleine spulletjes die je erbij doet? (ik zie bijv een theezakje op 1 van de foto’s)

  1. Er zijn niet echt voorwaarden.. Ik vind het gewoon leuk om dingen mee te sturen en krijg vaak ook iets toegestuurd naast de brief!

 2. Sander

  Zo’n toffe envelopjes. Wil je spontaan het internet door verlaten, niet? (:

 3. missmerel

  Aaahh ik vind die enveloppe met die streepjes op de randen zo schattig he! weet iemand waar je die kunt kopen? :)

 4. Mi Joya

  Mooi mooi, al die leuke enveloppes!!
  Die moeten het leven van de postbodes toch vrolijk maken hé!

 5. Hannelore

  Weer zo fijn! Telkens als ik dit zie, kriebelt het om zelf ook te beginnen, maar het komt er maar niet van!

 6. Daniëlle

  Ik blijf het leuk vinden om te zien! Wat een tijd zal daar in zitten zeg, het schrijven, lezen van al die brieven, maar: HEEL ERG LEUK!

Geef een reactie