Lovely blog: Refreshbug

Een tijdje geleden ontdekte ik deze super leuke blog van de Nederlandse Esther. De blog heeft een strak en clean design wat ik heel erg mooi en ook fijn lezen vind. Maar nog belangrijker: de inhoud! En die is ook erg leuk. Refreshbug staat vol inspiratie (op gebied van wonen, mode en dingen doen), DIY maar ook met persoonlijke posts. Ook fijn: je kunt uuuren doorscrollen en zo het hele archief bekijken zonder dat je er erg in hebt! Zeker de moeite waard dus. Hieronder een kleine impressie, voor meer ga je naar Refreshbug.com.
Translated: A little while ago I stumbled upon Refreshbug.com, an awesome blog by the Dutch Esther (but no worries, she blogs in English). Her blog contents inspirational posts (interior, fashion etc.), DIYs but also personal posts. I really like it! Below a first impression, for more go to Refreshbug.com.


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Marlies

  Jaaa wat een fijne blog zeg! :) Heerlijk, ben nu idd al de hele tijd aan het lezen! Thanks for sharing!

 2. Katrien

  Leuke blog, kende ik nog niet, meteen aan mijn favorieten toegevoegd! :)

 3. Des

  yess! weer een blogje wat ik aan m’n lijstje toe kan voegen!

 4. Marike

  Klinkt als een weblog die ik heel erg leuk ga vinden! :)

Geef een reactie