Jaaaa eindelijk is het hier zomers weer! En dat vraagt om een picknick! Trommel wat mensen op, regel iemand voor de drankjes en zorg dat anderen wat salades maken en jij.. maakt een van onderstaande broodjes! Klik de titels voor instructies.
Translation: Finally the weather is getting better and it really feels like summer. Time for a picnic! Serve one of these sandwiches on your picnic and amaze your friends. Click the titles for instructions.

Gerelateerd

19 reacties op “Recipe: Picnic sandwiches

  1. Ahh dat ziet er allemaal lekker uit! Vooral die eerste broodjes! Pff, vroeg ik mijn vriend of we bij hem in zijn prachtige tuin zullen gaan picknicken, had ‘ie er geen zin in. Dat is dan weer minder, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *