Holiday retrospect

Van kinds af aan hield ik al van reizen, last van heimwee had ik nooit. Hoewel.. eenmaal thuis had ik wel vaak verschrikkelijke heimwee naar die geweldige vakantie. Nu ik net terug ben van vakantie voel ik die ‘heimwee’ weer.. Beste medicijn: oude foto’s terug kijken! Ik heb nog een filmpje dat ik een keer om 7 uur ‘s ochtends maakte (we moesten zo vroeg op staan omdat we die dag naar Kos gingen). Erg mooi, die zonsopkomst!
Ook een goede remedie: nieuwe reizen maken. En daarom vertrek ik vandaag weer voor een mini roadtrip naar België! Hopelijk genieten jullie ook zo van de zomer!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Ik kan me heel goed voorstellen (na het zien van het filmpje) dat je heimwee hebt. Veel plezier in België!

 2. Myrthe

  Ahww ja I feel you, ik heb precies hetzelfde! Veel plezier in België :)

 3. Hannelore

  Wauw, fijne foto’s! Ik wil ook op vakantie!
  Veel plezier bij ons (ha!), wat kom je hier bezoeken?

 4. Sanja

  België is leuk om te roadtrippen! Vooral Antwerpen ;)

 5. BeHappy

  De foto’s zijn echt heel goed gelukt. Super dat je na deze mooie reis nog een keer naar België gaat!

 6. Daniëlle

  Goede foto’s zeg! En wat fijn, alweer een volgende trip, geniet er van!

Geef een reactie