Interior shopping: H&M, Ikea & Xenos

H&M Home

Vooral de opbergmanden en blikken vind ik erg gaaf bij H&M!
Ikea wishlist

De prullenbak, het trapje en het dossierbakje zijn favoriet. Super leuk, niet?
Xenos

Ik vind die wandkastjes en kubussen zo leuk!
Ik ben druk bezig met het inrichten van mijn kamer, en daar horen natuurlijk nieuwe spulletjes bij! Hierboven zie je mijn favorieten van H&M, Ikea en Xenos. Vooral de prullenbak van Ikea (die ik wellicht als opbergmand ga gebruiken) en de wandkastjes van Xenos (hier een afbeelding van Karwei gebruikt, maar bij Xenos heb je er 3 voor €10) ga ik zeker halen! Klik op de kleine plaatjes voor meer informatie. Wat zijn jullie favorieten?
Translation: I’m currentyl busy moving into my student room, so that means a whole new interior! I made some wishlist which you can see above. Click the little images for more information. What’s your favorite item?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Ice Pandora

  Ohh foto soon van je
  new room!
  Ik hou van de Ikea,
  de Xenos! Ik ken H&M
  Home niet zo heel goed..
  Bij de Zara Home
  hebben ze eigenlijk ook
  leuke dingetjes c:

  xx

 2. Marijke

  Heel leuk allemaal! Die prullenbak van de Ikea heb ik, een aanrader :). Ik ga ook van kot veranderen, dus inspiratie is altijd welkom.

 3. Nuria

  Mooie spulletjes! Heb je al wel eens bij de ZARA home gekeken? Daar hebben ze ook hele leuke dingen!

 4. Resy

  Leuke spullen staan er tussen!
  Zelf ben ik ook bezig met mijn kamer, ga van de week verf kopen om mijn gekleurde muur een ander kleurtje te geven, en ben nog op zoek naar wat spulletjes. Ga maandag denk gelijk even bij de Xenos kijken en vragen of mijn moeder mee gaat naar de Ikea.

 5. Indira

  Ik zie de Home collectie van H&M altijd in de magazine. Zo mooi!

 6. Plutomeisje

  Die stapelkast van Xenos is leuk! En in België hebben we geen H&M Home stores, redelijk mottig, want de winkel in Kopenhagen heb ik wel bezocht en ‘k heb leuke dingen gezien daar (onder andere die stoffen mandjes en de blikken containers waren erg leuk)

 7. Aaah zo leuk, die ‘postcard’ kussen is echt geweldig! Ik ben net klaar met mijn kamer inrichten, het is zo geweldig om te doen!

 8. Sanne

  Leuk he die kubusjes van Xenos! Ik wil ze ook graag in huis! Ik wil alleen nog even nadenken hoe ik het wil gaan doen. Ben benieuwd naar je kamer!

 9. Daniëlle

  Like your style! Mooie dingen heb je geselecteerd. Die prullenbak is erg gaaf, ik heb thuis de rvs variant!
  Ik vind de waterkan + glazen en de pan van de Xenos ook erg mooi (die pan heb ik gehad, helaas kapot gegaan)

 10. Marlyssa

  Wat leuk, lekker je eigen kamertje inrichten! Dat kleedje van de H&M wil ik wel hebben. Ideaal voor de winter.

 11. Merveboyuk

  Hoe heb je die meubelcollages gemaakt. Ik vind ze erg mooi

Geef een reactie