Last week according to instagram

Afgelopen week had ik toch wel een beetje heimwee naar het zonnige Turkije, dus heb ik hier ook maar extra genoten. Ik had een super lekkere carpaccio bagel bij Bagels&Beans, kreeg een ontbijtje op bed (yum!) en had weer een heerlijke lunch op werk (you jealous? ;-)).
Terug van vakantie lagen er leuke pakketjes op de deurmat, daarover later meer op A Flood of Memories. En ik kocht nog wat voor mijn ‘uitzet’: een mooie kommetje en wat nieuwe tapes. Tja, je kunt er nooit te weinig hebben he.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Myrthe

  Door jouw Instagrammen (?) krijg ik altijd honger. En dat kommetje is ZO leuk, waarvan is -ie (: ?

 2. Bibi

  Leuke foto’s… prachtig kommetje, lekker eten en LOVE maskingtape ;o)

 3. Nuria

  Super lekkere en leuke foto’s! Ik krijg er echt trek van :)

 4. @Myrthe en @janne: komt allemaal van Subba, een uper leuk winkeltje in Nijmegen! Sommige dingen zijn ook linline te vinden op wubba.nl

 5. Jesdiny

  Wat een schattig kommetje!! De bagel van Bagels&Beans ziet er ook lekker uit zeg. Die ga ik ook eens proberen!

 6. Daniëlle

  Haha ja zo lunch ik niet op m’n werk;) Lekker hoor!
  Is dat één van de schaaltjes van de collectie bij de Bijenkorf? Ik heb er twee van die erg op deze lijken, prachtig!

 7. Marlyssa

  Een beetje jaloers ben ik wel! Zeker op die bagel met carpaccio, want oh wat is die lekker;)

Geef een reactie