Lovely blog: Freubelweb

Voor de creatievelingen onder ons heb ik weer een pareltje gevonden: Freubelweb. Freubelweb veramelt linkjes naar allerlei creatieve projecten, en sorteert ze vervolgens in verschillende categorieën. Zo heb je ‘Zelf maken met Papier’, ‘Zelf maken met Stof’ en nog heel veel andere materialen. De ‘Zelf maken met Papier’ is natuurlijk mijn favoriete categorie, maar ook de rest is het bekijken waard. Leuk voor als je dit weekend nog niks te doen hebt! Hieronder een paar van mijn favorieten, klik op de afbeelding om naar de uitleg te gaan.

Translation: Another lovely blog: Freubelweb. Freubelweb is a collection of DIY projects, it’s a Dutch blog but lot’s of projects are from American blogs thus written in English. Just have a look! Below some of my favorite project.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

  1. Lyanne

    Dit klinkt super leuk! Ga gelijk even een kijkje nemen. Bedankt voor de tip!

  2. BeHappy

    Alle links en tips naar blogs die jij geeft voeg ik altijd meteen toe aan mijn bloglovin. Ze zijn altijd zo leuk!!

Geef een reactie