De afgelopen dagen was het hier wat rustig, maar met een reden: ik was druk bezig met het afspeuren van kringloopwinkels en marktplaats op zoek naar leuke meubeltjes! Een tijdje terug vertelde ik al dat ik een kamer had gevonden (hoera! na drie keer hospiteren al!), en in september begint mijn schooljaar al. Tijd om mijn kamer in te gaan richten. Twee weken geleden heb ik een kamer muur al geverfd, in de kleur ‘Leuk’ (of plaisant) van Histor (al heb ik hem gewoon door Gamma gemengd, scheelt de helft!).
Afgelopen week scoorde ik dit super mooie witte kastje bij de kringloopwinkel voor slechts €34,95! Hij is super mooi afgewerkt en heel erg mooi. Hier ga ik mijn bestek, thee- en handdoeken en andere dingen in opbergen, en bovenop komt een leuk vaasje (gok ik zo).
Op Marktplaats vond ik eergisteravond deze prachtige tafel (die ik zal gaan gebruiken als bureau en als eettafel) voor slechts €25! Toen ik hem gisteren ging ophalen bleek de verkoper nog veel meer in huis te hebben en nam ik ook dit schattige krukje (en een stoel en een fiets, hoppa!) mee. Likje verf (lekker cheap van de action, maar werkt super!) eroverheen en hij is gelijk heel anders.
Zondag ga ik weer richting Utrecht, waarschijnlijk moet ik daarna nog een keer op en neer maar daarna ben ik dan ook helemaal klaar en beloof ik hier foto’s te posten van het eindresultaat!
Translation: Last week I’ve been busy looking for vintage furniture for my student room, because I’m moving out! Next year I’m going to study in another city so I needed my own place. I love decorating my place (hence the interior inspiration post on the blog lately) and I really enjoy transforming these cheap second hand furniture into real beauties!

Gerelateerd

32 reacties op “Moving out!

  1. Hee wat leuk om te zien! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat, want je hebt een mooie smaak zie ik zo! Geweldige kleur, en hoe leuk is het dat die ‘leuk’ heet!?
    Goed gedaan ook dat kastje (heel mooi!) en die tafel/bureau + krukje heb je mooi omgetoverd:)

  2. Hoe zalig is da ?! Super goede koopjes EN mooie koopjes ! En ook véél goedkoper dan Ikea. Denk dat ik ook maar is moet gaan zien in kringloopwinkels volgende keer.

  3. Ziet er leuk uit! Lucky girl dat je na drie keer al een kamer heb gevonden. Ik ben nog steeds op zoek naar een kamer in Amersfoort of omgeving daarvan.
    trouwens, een mooie kleur heb je op je muur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *