Moving out!

De afgelopen dagen was het hier wat rustig, maar met een reden: ik was druk bezig met het afspeuren van kringloopwinkels en marktplaats op zoek naar leuke meubeltjes! Een tijdje terug vertelde ik al dat ik een kamer had gevonden (hoera! na drie keer hospiteren al!), en in september begint mijn schooljaar al. Tijd om mijn kamer in te gaan richten. Twee weken geleden heb ik een kamer muur al geverfd, in de kleur ‘Leuk’ (of plaisant) van Histor (al heb ik hem gewoon door Gamma gemengd, scheelt de helft!).
Afgelopen week scoorde ik dit super mooie witte kastje bij de kringloopwinkel voor slechts €34,95! Hij is super mooi afgewerkt en heel erg mooi. Hier ga ik mijn bestek, thee- en handdoeken en andere dingen in opbergen, en bovenop komt een leuk vaasje (gok ik zo).
Op Marktplaats vond ik eergisteravond deze prachtige tafel (die ik zal gaan gebruiken als bureau en als eettafel) voor slechts €25! Toen ik hem gisteren ging ophalen bleek de verkoper nog veel meer in huis te hebben en nam ik ook dit schattige krukje (en een stoel en een fiets, hoppa!) mee. Likje verf (lekker cheap van de action, maar werkt super!) eroverheen en hij is gelijk heel anders.
Zondag ga ik weer richting Utrecht, waarschijnlijk moet ik daarna nog een keer op en neer maar daarna ben ik dan ook helemaal klaar en beloof ik hier foto’s te posten van het eindresultaat!
Translation: Last week I’ve been busy looking for vintage furniture for my student room, because I’m moving out! Next year I’m going to study in another city so I needed my own place. I love decorating my place (hence the interior inspiration post on the blog lately) and I really enjoy transforming these cheap second hand furniture into real beauties!

Deze post heeft 32 reacties

 1. Wat een goede koopjes! Leuk.
  Ben benieuwd naar het eindreslutaat.

 2. Begint er leuk uit te zien en leuke koopjes! Ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

 3. Ziet er erg leuk uit!
  Mijn broer gaat nu ook op kamers en ik kan niet wachten tot ik mijn kamer kan gaan inrichten als ik klaar ben met school haha! :)

 4. Superleuk! Ik wil ook op mezelf :( hihi! Lekker inrichten na je eigen smaak, koken wat je zelf wil, heerlijk!

 5. Oh dat ziet er allemaal al veelbelovend uit! Ben benieuwd naar het afgewerkte resultaat!

 6. Wat een leuke spulletjes heb je gevonden. Ben heel benieuwd hoe het straks is geworden. Ik denk heel mooi!

 7. Hee wat leuk om te zien! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat, want je hebt een mooie smaak zie ik zo! Geweldige kleur, en hoe leuk is het dat die ‘leuk’ heet!?
  Goed gedaan ook dat kastje (heel mooi!) en die tafel/bureau + krukje heb je mooi omgetoverd:)

 8. Mooie spulletjes! En ik hou van die kleur op de muur :) Jammer genoeg mag ik niet verven op mijn kamer. Ik heb nu een lelijke knalrode muur.

 9. Dat heb je goed gedaan, zulke leuke koopjes. Dat wordt vast een erg leuke kamer.

 10. Ziet er nu al leuk uit! Ben benieuwd naar het gehele plaatje van je kamer! :)

 11. Ah wauw, wat zien je aankoopjes er leuk uit! Ook de kleur van je muur is supertof.

 12. Wat super leuk! Ik ben benieuwd hoe je kamer is als hij af is!
  Liefs, Swaen

 13. Ik ben benieuwd hoe je kamer eruit ziet als hij helemaal af is :)

 14. Wat een mooie koopjes :), ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

 15. Leuk, ziet er al veelbelovend uit. Ben benieuwd naar het eindresulaat ;o)

 16. Meid wat heb je mooie dingen gekocht en lekker geklust! Zo leuk voor je allemaal! Geniet ervan en succes met het begin van het studiejaar!

 17. Jaaa, ik zag al een paar foto’s op Twitter, wordt volgens mij supermooi!

 18. Ziet er goed uit! Ben benieuwd naar de foto’s van het eindresultaat :D

 19. Wat heb je een leuke spulletjes gevonden! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

 20. Hoe zalig is da ?! Super goede koopjes EN mooie koopjes ! En ook véél goedkoper dan Ikea. Denk dat ik ook maar is moet gaan zien in kringloopwinkels volgende keer.

 21. Utrecht, heerlijke stad om te wonen (doe ik zelf ook). Waar ga je wonen?

 22. Utrecht, heerlijke stad om te wonen (doe ik zelf ook). Waar ga je wonen?

 23. Wonderful DIYs! I wish I had enough money to move on my own so I could buy old furnitures too! ^^

 24. Ziet er leuk uit! Lucky girl dat je na drie keer al een kamer heb gevonden. Ik ben nog steeds op zoek naar een kamer in Amersfoort of omgeving daarvan.
  trouwens, een mooie kleur heb je op je muur.

 25. Wat wil ik graag bij jou op bezoek komen! Alleen al om jouw fantastisch mooi ingerichte huis te zien.
  De meubels zij zo mooi!

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand