Our pets II


Weer een kleine post over onze beestjes. Omdat ze zo leuk zijn! Bor die huppelt als een konijn wanneer hij een klein appeltje uit de appelboom apporteert. Sazou die tussen de plantjes mooi aan het wezen is. Jona die zich verstopt in de kledingkast en wederom Sazou die langout in een koffer ligt (dit is geen handbagage koffer maar echt een Heel Groot Koffer. Zo groot is Sazou dus). Vorige keren vergat ik de rassen te noemen dus nu even op een rijtje: Bor is een Boemer, kruising tussen een Shih Tzu en een Maltezer Leeuwtje. Brus (niet in deze posts) is een Cockerdoes, een kruising tussen een Schapendoes en Cockerspaniël. De katten zijn allebei een Maine Coon.Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

  1. Britt

    Dat filmpje is zooo leuk! En je hebt echt mooie katten!

  2. Janne.

    Haha ik heb echt gelachen om het filmpje. Wat schattig!

  3. Debbie

    Ik ben gek op dieren, en dus ook jouw foto,s echt zo sweet. En je filmpje was ook erg leuk.

Geef een reactie