Postpapierenzo package

Vandaag viel er weer een heel leuk en mooi ingepakt pakje door de brievenbus. Check de aparte stempel ook! Ik heb weer super leuke stationery dingetjes ontvangen van Postpapierenzo! Ik kreeg afgelopen week al een berichtje dat er nieuwe tapes waren dus ik besloot een kijkje te nemen, maar dat had ik beter niet kunnen doen. Zo veel en zo leuk! Ook nog eens voor hele zachte prijsjes! Helaas heb ik op dit moment echt geen geld voor dit soort dingen, en daarom maakte de inhoud van dit pakje me extra blij. Benieuwd naar de inhoud? Lees dan verder!

Super leuk hoe eigenaresse Anita je bestelling altijd tot een klein cadeautje omtovert, met een persoonlijk bedankbriefje erbij wat ik altijd heel erg waardeer. Zeker als je vaker bestelt is het erg leuk om een persoonlijk briefje erbij te ontvangen!

Allereerst drie rolletjes tape, en ik vind ze SUPER leuk! Sowieso ben ik gek op washi tape, en sinds het echt een hype geworden is ontstaan er steeds meer leuke printjes en kleurtjes tape. Ik ontving een geelkleurige centimeter tape (met klosje na elke tien centimeter!), eentje met wiskundige formules en een rode tape met vintage ‘tickets’. Echt ontzettend leuk, zelfs de wiskunde tape (ik heb een hekel aan wiskunde, maar zo stom als ik dat vak vond, zo leuk vind ik deze tape!). Er zit tien meter tape op een rol en ze kosten slechts €2,50!

Ook in het pakketje: een ontzettend leuke set vintage postkaarten. Ze zijn van een stevig, soort mat glanzend papier en hebben mooi afgeronde hoekjes. Ze bevatten elk ook een super leuke vintage collage print! Ik zie ook veel Air Mail (ben ik dol op), paper ephemera, oude landkaarten (ben ik ook gek op) en stempels. Echt heel erg gaaf, leuk om te versturen maar ook om in te lijsten!
De set bevat achttien kaarten, met 9 prints. Elke print heb je dus 2 keer, zo kun je er altijd nog eentje weg geven en een zelf houden. Hij kost slechts €8,95 en je vindt hem hier in de shop.

Detail shot. Ik vond deze afbeelding zo leuk dat ik hem nu als bureaublad achtergrond gebruik! Mocht je dat ook willen, dan vind je hier de afbeelding op originele grootte.

Weer veel leuke nieuwe dingen op Postpapierenzo.nl dus! En dat niet alleen, ik zag nog veel meer tapes die ik echt móet hebben (deze en deze bijvoorbeeld) en ook deze Air Mail postkaarten set vind ik super leuk!
Is dit de eerste keer dat je hoort van Postpapierenzo.nl en ben je benieuwd naar de webshop? Lees dan ook het interviewtje wat ik had met eigenaresse Anita, je vindt hem hier.

En super leuk: tot en met 29 augustus krijg je 15% korting op je aankopen met de korting ‘stationery‘! Maak er gebruik van, zou ik zeggen ;-).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Rieke

  Ik ben ook echt helemaal verslaafd aan tape! Echt al die verschillende soorten, i love it! :D

 2. Kinga

  Ik ben echt verliefd op je aankopen, haha. Jammer dat ik momenteel wat krap bij kas zit, maar aan het eind van de maand ga ik er zeker weer een kijkje nemen :)

 3. Ik ben verliefd op die site! Ik kende de site al langer, maar ik heb er nog nooit wat besteld. Maar ik heb met mijzelf afgesproken dat als ik een vaste baan heb, ik iets ga bestellen op de site. Ik hou vooral van Vintage en de traveling stijl. En daar heeft ze hele leuke dingen van!

 4. Nuria

  Leuk! Ik ben altijd op zoek naar leuke kaarten! Snel maar even een kijkje nemen in de webshop!

 5. Bibi

  Ik heb toevallig 2 weken geleden mijn eerste bestelling van postpapierenzo binnen gekregen en was zo blij verrast..
  Super mooi ingepakt, mooie sets met postkaarten… te leuk gewoon. Ik ga daar zeker binnenkort weer bestellen, maar dan waarschijnlijk de masking tape ;o)

 6. Tante Jannie

  Oh wat een leuke spulletjes. En bedankt voor het linken naar die site. Echt tof!

 7. Janne.

  Leuke dingen! En bedankt voor de tip van die kortingscode. Ik heb voor mijn verjaardag wat dingen van de webshop gevraagd dus die code kunnen mijn ouders goed gebruiken haha :)

 8. Liliane

  Ik had al gezien dat ze nieuwe washi tapes had inderdaad. Gorgeous!!

 9. Annemijn

  Wat een leuke dingen! Die wiskundige tape vind ik ook grappig haha.

 10. liefsswaen

  Wat een super leuk pakketje, mooie tape en wat een leuke kaarten :)
  Liefs, Swaen

Geef een reactie