Afgelopen zondag ging ik voor het laatst bepakt en bezakt op en neer naar Utrecht om de laatste spullen naar Utrecht te verslepen. Afgelopen week deed ik de meest geweldige vondsten op Marktplaats en in de kringloopwinkel, wat jullie al eerder zagen. Nu was het dan tijd om alles te verplaatsen!
Inmiddels heb ik al heel wat uitgepakt en neergezet/opgehangen/in elkaar gezet, maar er staan nog 4 dozen die wachten om te worden uitgepakt. Toch kan ik al een kleine preview geven van mijn kamer. Hij is precies zoals ik in gedachten had, ik ben er ontzettend blij mee! Er moeten nog wat posters worden opgehangen en wat lampen bij komen maar ik ben er helemaal klaar voor. Ik ben gisteren nog even langs Ikea gegaan om de laatste accessoires te kopen (zie laatste foto).
Wanneer het helemaal af is en ik er ‘echt’ woon zal ik eens goede foto’s maken en laten zien op mijn blog! Voor kleine updates tussendoor kun je mijn twitter/instagram volgen.
Translation: I’m almost done moving into my student room, and I like the result so much! I still need to unpack boxes but here is a little preview of what it looks like! Follow me on twitter/instagram for more updates and pictures of my room.

Gerelateerd

43 reacties op “Room sneak preview

  1. Hee Marlous,

    Ik heb een vraagje: Waar heb je dat mail-dingetje vandaan en verder aan de rechte kant het witte dingetje (is zeker super leuk voor tapes enz) :); waar is ie vandaan?

    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *