Room sneak preview

Afgelopen zondag ging ik voor het laatst bepakt en bezakt op en neer naar Utrecht om de laatste spullen naar Utrecht te verslepen. Afgelopen week deed ik de meest geweldige vondsten op Marktplaats en in de kringloopwinkel, wat jullie al eerder zagen. Nu was het dan tijd om alles te verplaatsen!
Inmiddels heb ik al heel wat uitgepakt en neergezet/opgehangen/in elkaar gezet, maar er staan nog 4 dozen die wachten om te worden uitgepakt. Toch kan ik al een kleine preview geven van mijn kamer. Hij is precies zoals ik in gedachten had, ik ben er ontzettend blij mee! Er moeten nog wat posters worden opgehangen en wat lampen bij komen maar ik ben er helemaal klaar voor. Ik ben gisteren nog even langs Ikea gegaan om de laatste accessoires te kopen (zie laatste foto).
Wanneer het helemaal af is en ik er ‘echt’ woon zal ik eens goede foto’s maken en laten zien op mijn blog! Voor kleine updates tussendoor kun je mijn twitter/instagram volgen.
Translation: I’m almost done moving into my student room, and I like the result so much! I still need to unpack boxes but here is a little preview of what it looks like! Follow me on twitter/instagram for more updates and pictures of my room.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 43 reacties

 1. Shanti

  Mooi hoor! Vind de kleur op je muur echt gaaf en als je accessoires..wauw.

 2. Ik had niet verwacht dat die mint groene muur zo leuk zou staan! Echt super leuk, ben er helemaal weg van! Liefs, Hillery

 3. Lana.

  Die mintkleurige muur, super! De rest trouwens ook. Veel woon/leefplezier, maar dat gaat wel goed komen met zo’n kamer!

 4. liefsswaen

  Wat ziet het er super leuk uit, en zo netjes nog! Ik hoop dat dat zo mag blijven :)
  Liefs, Swaen

 5. Yolande

  Dat ziet er echt mooi uit! Je hebt hem echt mooi ingericht!

 6. Kiki

  Ziet er echt super uit! Ben benieuwd naar de rest :) liefs

 7. Kira

  Ziet er schattig uit ! Echt heel tof ingericht ! Ben benieuwd als het echt af is !

 8. Super!!! De kleur op je muur….mjummie!! Geniet van het verder inrichten/indelen etc. ….love that! Alleen om die reden zou ik soms gewoon willen verhuizen :-)

 9. Mars

  Heel heel mooi! Fijne werkplek zo al en heerlijk kleurtje op de muur!

 10. Resy

  Het ziet er echt heel leuk uit! Je hebt het echt leuk gedaan

 11. Daniëlle

  Ah, ziet er super leuk uit!
  Was vast leuk om te doen he?
  Ik woon ook sinds kort op mezelf en het schilderen en alles, vond het heerlijk!

 12. Mendy

  Wow , ziet er super leuk uit

 13. Anonymous

  Hee Marlous,

  Ik heb een vraagje: Waar heb je dat mail-dingetje vandaan en verder aan de rechte kant het witte dingetje (is zeker super leuk voor tapes enz) :); waar is ie vandaan?

  x

 14. Naomi

  Wow! Vind de kamer erg mooi en netjes! Mooi kleurgebruik ook!

 15. S.

  aah heel leuk ! die kleur van je muur is ook prachtig!

 16. Christel

  Onwijs leuk! Is die trolley met die mandjes ook tweedehands of heb je die uit de winkel?

 17. Meid wat heb je dat mooi gedaan! Ookal zien we nu maar een klein stukje, alleen dat vind ik er al super uit zien! Leuk, leuk, leuk!!

 18. @ Anoniem: Dat mailding heb ik bij de WoonXL gekocht, andere ding (officieel theedoosje) is van de Xenos.

  @Christel: die trolly is van de Ikea! Ik geloof voor in een kast, als laderek.

Geef een reactie