Summer vacation pictures

Vanochtend rond 9:30 landde ons vliegtuig op Schiphol en was mijn vakantie helaas alweer voorbij. Mijn laatste echte vakantie in de zomer was alweer drie jaar geleden dus je begrijpt dat ik er nogal aan toe was ;-). En het was heerlijk! Het weer was goed, we hebben veel gezien en gedaan en zelfs nog even geshopt.
Tussendoor gaf ik kleine updates via twitter en instagram maar voor degenen die het gemist hebben hier nog even een paar foto’s van Instagram die ik afgelopen week maakte. Aaaah, ik wil terug!
Maar nu weer back on track, weer werken, mijn kamer inrichten en verhuizen naar Utrecht en weer veel nieuwe blogposts!
Translation: I’m back home from my lovely vacation to Turkey. Below an overview of my favorite Instagram picutres I took last week.
For more pictures see instagram: @lastdaysofspringblog.

Deze post heeft 35 reacties

 1. Jammer dat het zo snel voorbij is gegaan, maar gelukkig heb je leuke dingen om naar uit te kijken! :) Geweldige schoenen heb je gekocht!

 2. Ah, dat ziet er echt super uit! Fijn dat het leuk was :) Gelukkig is het weer in NL vandaag ook lekker.

 3. It’s like you can almost feel the warmth from the pictures. :) Love the nude shoes by the way!

 4. Jouw outfits zijn echt altijd helemaal geweldig, zelfs al is het gewoon een short met blouse, haha. Leuke foto’s en als ik mag vragen: waar heb je die bikini gehaald (nu hoop ik heel hard dat je een winkel noemt die ook in Belgie is, want mijn bikinizoektocht heeft een deadline :p)?

 5. @Elle: de bikini is van Sunset Swimwear! Geen idee of dat ook in Belgie verkrijgbaar is, maar wie weet is het te vinden met google?

 6. Hele leuke collectie foto’s! Ziet er uit alsof je goed tot rust bent gekomen!

 7. Leuke foto’s! Ik zou het wel leuk vinden om vaker posts te lezen over je aankopen, ik vind je kledingstijl namelijk echt superleuk!

 8. Ziet er super uit! Mooie foto’s. Wat ben jij trouwens een knap meisje.. (jaloers ghihi.)

 9. Ik zag de foto’s op Instagram al voorbij komen en ik vind ze zo ontzettend mooi!

 10. Wat ziet het er heerlijk uit, heerlijk lijkt me! Leuke foto’s ook :)
  Liefs, Swaen

 11. Woehoe, je bent terug! Eindelijk! Heb je toch wel gemist hoor, je dagelijkse stukjes :)

 12. Wat een mooie en leuke foto’s van je vakantie! En inderdaad, die hakken en bikini zijn echt leuk!

 13. De 1e foto vind ik super mooi!
  Als ik mijn ipod kan vinden ga ik je meteen volgen op instagram (:

 14. Knapperd! Mooi die 1e foto van jou!
  En wat een heerlijke foto’s, ziet er uit als een geslaagde vakantie:)
  Nice shoes ook!

 15. Wat leuk, ik ben vandaag op jouw blog gekomen en begon een beetje door je oude travel content te bladeren. Zie ik dat je in Bodrum geweest bent. Altijd leuk om te zien hoe men hier geniet van de omgeving! Ik weet nog dat ik de eerste keer in Bodrum was, magisch bijna. Nu woon ik er alweer bijna een jaar. Ik ga nog even verder lezen op je blog, doei!

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand