Vlinders in je buik winactie

Vlinders in je buik

De superleuke stationery webshop Vlinders in je Buik is geloof ik inmiddels wel bekend bij jullie. Ik kan ook blij vermelden dat er weer een winactie is in samenwerking met VIJB! En wel een heel erg leuke, waar je je creatieve ei in kwijt kan ;-).
Hierboven zie je een collage door mij gemaakt met producten uit de webshop van VIJB. De bedoeling is dat jullie ook een collage maken met spullen uit de webshop. Dit kan met paint, photoshop of met picmonkey en polyvore. Zelf vind ik de laatste twee erg fijn en makkelijk, maar gewoon knippen en plakken mag natuurlijk ook. Maak een foto van het eindresultaat, en je dingt ook mee naar de prijs.
Zorg dat de maximale waarde aan producten op je collage €20 (inclusief verzendkosten) is en laat in een comment de link naar je collage achter (upload hem bijvoorbeeld via tinypic).
Zorg daarnaast dat je mijn blog volgt (via Google Friend Connect en/of Bloglovin) en de Facebookpagina van Lastdaysofspringblog én de Facebookpagina van Vlinders in je Buik liket.
En wat valt er dan te winnen? Alles wat op je collage staat! Samen met Corina, eigenaresse van VIJB kies ik een winnares en zij wint dan alle spullen van haar collage met een totale waarde van €20 (inclusief verzendkosten). Is dat niet heel erg gaaf? 
Mee doen kan tot en met zaterdag 25 augustus, 26 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt. Er wordt contact opgenomen met de winnaar per mail, zorg dus dat je mail adres bekend is bij ons.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Want een geweldig idee! Ik wil er echt de tijd voor nemen dus ik ga er morgen mee aan de slag ;)Ik hou van creatieve winacties :D top!

 2. Nicole

  Super leuk! Ik dacht: ik laat polyvore/picmonkey enz. achter me en ga lekker met papier & schaar aan de slag. Ik heb de collage vandaag op de post gedaan, dus ik hoop dat je hem morgen of overmorgen binnenkrijgt! Zal ik ook nog een foto uploaden?

  Liefs, Nicole

 3. Esther de Lange - de Wit

  Hi allemaal!

  Ik ben helemaal nieuw op deze site, maar meteen verslaafd!
  Superleuke actie, dus ik doe graag mee…

  Ik heb een trip naar Parijs geplanned staan en kon daar dit wel bij bedenken… Super om kleine herinneringen in te bewaren en erna mee te freubelen :-D

  Hierbij de link naar mijn collage: https://picasaweb.google.com/106196931773093837969/22Augustus2012?authuser=0&feat=directlink

  Mijn emailadres: emailesther@upcmail.nl

  Ben erg benieuwd wat jullie er van vinden!

  X Esther

 4. Nelleke Jansen

  Superleuke give-away!! Altijd leuk, masking tape en dat soort dingetjes :) Ik heb een account gemaakt voor Polyvore, ik kende die site nog niet, maar ga hem zeker vaker gebruiken!
  Hier is mijn collage: http://www.polyvore.com/vlinders_in_je_buik/set?id=56974984

  Ik ben helemaal vergeten de verzendkosten mee te rekenen (echt weer iets voor mij), dus moet ik een paar dingen schrappen:
  nummer 3,4 en 5 op de collage.

  email: nelleke_jansen@live.nl

 5. Liz

  Van de stipjestape wil ik dus eentje voor de duidelijkheid, de roze :)

Geef een reactie