2 years of Lastdaysofspringblog!

Dit was mijn eerste header

Vandaag is het precies 2 jaar geleden dat ik mijn blog begon! Ik blog al sinds m’n elfde, maar nog nooit blogde ik zo lang en succesvol als nu. Zo eenvoudig als het begon (af en toe wat receptjes, een outfit post en een DIY zo nu en dan), foto’s gemaakt met mijn telefoon en korte tekstjes – zo anders is het nu!
Ik vind het ontzettend leuk dat ik allerlei samenwerkingen aan kan gaan en ik zo af en toe zelfs een zakcentje met mijn blog verdien. Een leuker bijbaantje kun je je niet indenken toch? ;-)
De komende tijd komen er weer leuke samenwerkingen en winacties aan, vandaag een kleine terugblik met foto’s uit de begin periode van mijn blog en een vooruitblik met een Q&A! Mocht je nog dingen willen weten of met een vraag zitten, schroom dan niet om hem te stellen. Dan maak ik binnenkort een blogpost met antwoorden op de vragen!
Op naar de volgende twee jaar, en heel erg bedankt voor het reageren en volgen van mijn blog!

Translation: Yay, today my blog turns 2! I want to thank you all for commenting and following (on) my blog. On to the next 2 years!

For more pictures, check out my Flickr page.

Gerelateerd

29 reacties op “2 years of Lastdaysofspringblog!

  1. Ah superleuk! Van harte gefeliciteerd. Ik vraag me wel af hoe het komt dat je deze twee jaar met deze blog dan wel hebt volgehouden en met de andere blogs niet. En of er een reden zit achter je blognaam.
    Fijne woensdag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *