DIY: make your own stationery

Ik ben gek op stationery, en voor mijn brieven project gebruik ik ook veel papier. Zo nu en dan moet ik dus nieuw aanschaffen. Maar waarom zou je het niet zelf maken? Pak wat velletjes papier, ponzen, oude tijdschriften, washi tapes, stempels.. en doe zoals Rin, van Papered Thoughts. Zij maakte de mooie stationery vellen hieronder helemaal zelf!

Translation: I love stationery, and I use it a lot for my letter writing project. Sometimes I need new stationery, but why don’t we just make it ourselves? Like Rin, from Papered Thought does. She made all these lovely sheets of paper below. So grab your glue, paper punches, washi tapes and some lovely magazine and start DIYing your own stationery!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

  1. Wat lief zeg! Vooral die met die ijsjes:D maar de onderste is ook wel heel mooi met al die kleurtjes. Ga ik ook maar eens proberen – ik heb nog hele stapels tape en stempels:)

  2. Hannelore

    Oh mooi! Vroeger (einde lagere school / vroege middelbaar) was het een beetje een hype om brieven te schrijven naar al je vriendinnen op mijn school, en toen maakte ik ook zelf briefpapier, maar dan op de computer met word art haha. Niet zo mooi als dit dus ;)

  3. Nicole

    Ik had ze ook al bij Rin gezien, echt super leuk gedaan! Ik haal altijd zoveel inspiratie op haar blog vandaan. :)

Geef een reactie