Lovely Blog: Scraphacker

Tijdens het zoeken naar nieuwe DIY’s ontdekte ik een geweldige blog: Scraphacker.com. Deze creatieve blog van Filippa staat vol met DIY’s en inspirerende foto’s waardoor je meteen aan de slag wilt gaan. Hieronder een paar afbeeldingen van haar blog, voor meer ga je naar Scraphacker.com.

Translation: Last week, looking for DIY tutorials, I came across another really nice blog: Scraphacker.com. This creative blog by Filippa is filled with DIYs and inspiration pictures to encourage you to go DIYing! Below some pictures of her blog for a first impression, for more visit Scraphacker.com.


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Sylvia

  Haha, die kledinghangerkapstok (leuk Scrabblewoord :P) is echt briljant! xD

 2. Christel

  Inderdaad een leuke blog! Zorgt weer voor wat uurtjes bloggen, haha!

 3. Nora

  Ziet er leuk uit ga nu even op de blog zelf kijken!

 4. Anonymous

  Wauw die kapstok ziet er echt gaaf uit! Mijn vriend maakt steigermeubels. Kan ik mooi een plank van hem daarvoor gebruiken!

 5. Sanne

  Jammer dat de ‘Mackis’ niet meer te koop is, die vind ik echt geweldig!

Geef een reactie