Music: Mumford and Sons – Babel

Na 3 jaar is er dan eindelijk een vervolg op een van mijn lievelingscd’s: Babel! Mumford and Sons, een folkband uit Engeland, is een van mijn favoriete bands. Al maanden keek ik uit naar de nieuwe cd en hij heeft me niet teleurgesteld: hij is minstens zo goed als de vorige. 
Wij hebben een primeur, het album komt hier vandaag officieel uit. In Engeland en Amerika moeten ze nog tot na het weekend wachten! Ik heb het album gelijk besteld op bol.com, daar maak je ook nog eens kans op een reis naar het buitenland om daar een concert van Mumford and Sons bij te wonen. Ik heb al meegedaan dus fingers crossed want HOE gaaf zou dat zijn?
Hieronder een paar favorieten van het album, nog niet alle nummers zijn op youtube te vinden maar daar zal na het weekend wel verandering in komen.
Translation: Today is the release date of Mumford and Sons’ newest album: Babel. We’re lucky, the UK and USA have to wait a couple of days, their official release date is September 24th. Below some of my favorites.

Holland Road

Lover of the Light

Below my feet


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Marlou

  Ah, gaaf! ik ben ook fan van de oude cd en wist niet dat ze met een nieuwe kwamen :) Hopen dat ie snel op Spotify staat dus!

 2. Britt

  Een aantal van de nieuwe liedjes staat al tussen m’n youtubefavorieten! :-)

 3. Janne.

  Ik luisterde net op spotify wat oudere muziek van ze, en ik ken een paar liedjes. Wist niet hoe de band heette, maar nu wel, dankje!

 4. Karlijn

  Ik pas in april fan geworden, dus ik hoefde niet zo lang op het album te wachten :P

 5. Sander

  ‘Home’ heb ik in Korea geluisterd. Dat nummer gaat echt tot de kern. :)

 6. Sander

  ‘Home’ heb ik in Korea geluisterd. Dat nummer gaat echt tot de kern. :)

 7. Jana

  Jaaa, ik had ‘m gisterochtend ook binnen. Heerlijke cd.

 8. Nirosha

  Ik ben hem meteen gaan halen, wat een heerlijke cd weer. De bonustracks zijn ook echt geweldig.

Geef een reactie