My favorite instagrammers

Ik gebruik Instagram nu bijna een halfjaar en ik moet zeggen dat het behoorlijk verslavend is. Niet alleen het maken van de foto’s maar ook het kijken van andermans foto’s vind ik leuk en geeft me ook vaak veel inspiratie.
Vandaag laat ik jullie mijn 6 favoriete Instagrammers zien. Schroom niet om in de comments je eigen Instagram te delen en oh, mocht je benieuwd zijn naar mijn Instagram: @lastdaysofspringblog.

Translation: Today I want to show you my favorite Instagrammers. I have been using Instagram for a couple of months now and I’m totally hooked, there are so many inspiring people on there! Read on to see my favorite Instagrammers and don’t hesitate to share yours with us. And oh, if you were wondering what my Instagram account is: @lastdaysofspringblog.

@Annettepehrsson
Annette is een Zweedse fotografe en legt vaak haar maaltjes vast. Erg mooie foodphotography!

@Ann.meer
Afgelopen week liet ik jullie al de keuken zien van deze Duitse design studente. Ik ‘ontdekte’ haar via Instagram, waar ze ook prachtige foto’s op plaatst.

@Mariemango
Ik heb eigenlijk geen idee wie dit is (een blogger?) maar met haar ruim 48000 volgers op Instagram is ze wel populair. En terecht, want ze maakt prachtige dromerige foto’s.

@Myrthehogenelst
Myrthe, een journalistiek studente, ken ik volgens mij via Tumblr. Ze plaatst vaak foto’s van tripjes en uitjes.

@Sharonvos
Sharon kennen jullie vast wel van haar blog The Secret is to Dream. Ze is interieurstylist en onlangs verhuisd! Er verschijnen dan ook veel interieur en creatieve DIY foto’s op haar Instagram.

@Sweetharvestmoon
Deze Belgische blogster maakt prachtige foto’s. Ze neemt je vaak mee op tripjes en reisjes, op dit moment is ze in Canada en deelt ze de mooiste foto’s.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Isabelle

  Wat leuk, deze kende ik allemaal nog niet! Mijn instagramnaam is isabelleexxx.

  liefs!

 2. Iris

  Ah leuk om dit allemaal zo bij elkaar te zien! Prachtige foto’s allemaal. Vooral die van @Sharonvos vind ik erg leuk. Ik heb zelf ook Instagram maar ik maak helaas niet zulke mooie foto’s als in deze post, hihi. Verslavend is het inderdaad! Mijn username is @ikbenirisniet. Ik ga je zo volgen, benieuwd naar jouw foto’s :)

 3. Veggie Sara

  Wauw, zitten inderdaad plaatjes tussen!
  Het probleem is dat de kwaliteit van ipod foto’s niet zo geweldig is en dat maakt dat mijn instagram foto’s ook niet zo’n goede kwaliteit hebben (tenzij ik foto’s gemaakt met mn camera er op zet, en die wil ontbreekt me nogal eens :p). @veggiesara

 4. Mady

  Super leuke instagrams! Ik zit er meteen aan te denken om een account te maken.. ik maak nu niet zoveel foto’s met mijn mobiel maar het is aan deze insta’s te zien zeeer de moeite waard om mensen te volgen.

 5. Ah dank je wel voor vermelding, vandaar de nieuwe volgers haha :D Ik kende sommige anderen nog niet, ben ze direct gaan volgen!

  Liefs, Sharon

 6. Super leuke lijst. Kende alleen Sharon nog maar. Ik kan ook geen genoeg krijgen van Instagram. Al dat moois van over de hele wereld. Tijdens de reis door Azië die ik nu maak deel ik ook met plezier mijn high lights @worldlytreasury

 7. Anonymous

  Leuke lijst met instagrammers. Kun je weer leuke ideetjes uit halen. Zelf heb ik nog niet zo lang instagram maar zou het wel leuk vinden om wat volgers erbij te krijgen, mijn naam is daar krul1986
  Groetjes
  Linda

 8. veerlez

  haha ik snap opeens hoe ze in mijn lijst zijn gekomen, ik wist niet meer hoe ik aan al die fijne mensen in mijn instagram kwam :)

 9. Merel

  Heerlijk Instagram; ik post van allerlei foto’s maar probeer wel altijd te kiezen voor een “arty-feeling” @merel.coenraad

Geef een reactie