My washi tape collection

Via twitter heb ik al een paar keer de vraag gekregen of ik mijn washi tape collectie wilde laten zien. Nu ik eindelijk helemaal verhuisd ben en alles op z’n plaats ligt had ik eindelijk tijd om ze op de foto te zetten. Tijdens het maken van de foto’s kwam ik er wel achter dat er nog een stuk of 5 tapes missen, die liggen waarschijnlijk nog in laatjes thuis. Ook heb ik een paar dubbele, die heb ik niet op de foto gezet.
Zoals je ziet heb ik ruim 50 rollen tape, bizar veel! Helaas word ik altijd zo hebberig als ik weer nieuwe tapes tegenkom.. gelukkig krijg ik er af en toe wat toegestuurd en heeft HEMA nu wat goedkopere (maar leuke!) tapes. Toch zal de collectie nog wel even groeien ;-)
Ik koop mijn tapes meestal bij Postpapierenzo en Vlindersinjebuik, maar gelukkig zie ik ze ook steeds vaker in ‘echte’ winkels verschijnen! Ik bewaar ze in een draadmandje van de HEMA.
Lees verder om mijn collectie te zien!
Translation: Read more to see my collection washi tapes! I have over 50 tapes which is a lot, I know but they’re so cute! It’s almost like an addiction, I can’t resist them! ;-)

Links mijn allereerste washi tapes, gekregen van mijn vriend met kerst vorig jaar. In het midden mijn nieuwste aanwinsten (gekocht bij Postpapierenzo) en rechts mijn favoriete tapes. Zijn jullie ook zo gek op tapes?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 29 reacties

 1. Mi Joya

  Ik ben dol op washi tape!! En bestel ze meestal via Etsy, aan verschillende verkopers! Inderdaad wel leuk dat Hema ze nu ook goedkoop verkoopt, kunnen we ons es goed laten gaan!
  Ik zie rolletjes bij jou die ik nog niet heb maar ik heb er ook enkele die jij niet hebt :)
  Veel tape-plezier daar!!

 2. Laura

  Wauw wat heb jij er al veel! Ze zijn zo vrolijk! Ik heb er zelf nog geen, maar ik zie het steeds meer, lijkt een hele trend te worden, dus misschien schaf ik ook wel wat aan =) Vind ze wel echt leuk! Wat ga je er zoal mee doen?

 3. Mooie verzameling. Mijn verzameling gaat helaas niet zo hard, want ik gebruik meer MT dan dat er binnen komt :-) Zal ook eens een foto van mijn rolletjes maken.

 4. Ik heb ook al een hele collectie, maar volgens mij nog geen 50 rolletjes. De mijne komen vooral van Etsy.

  Die van Hema heb ik nog niet kunnen testen, ze zijn altijd volledig uitverkocht als ik ga kijken!

 5. Marike

  Heel tof om te zien! Ik heb vorige week ook voor het eerst bij Postpapier enzo en Vlindersinjebuik besteld! :)

  Ik heb ook ruim 50 rollen.

 6. Elisse

  Ooh er zitten er superleuke bij! Ik heb er ook al aardig wat, maar ik kom nog niet in de buurt van jouw collectie hoor! Zo’n verzamelaar :D

 7. Haha je verzameling is zo groot dat het draadmandje bijna niet meer voldoet ;) Wel super om te zien al die vrolijke tapejes!

 8. Tess

  Ahh al jou tapes zijn zo pretty! <3 Ik hou ook echt super veel van tape, alleen jammer genoeg is mijn collectie niet zo groot. x.

 9. Liz

  ik spaar ze sinds eind juni en ik heb er nu al 40. Vrees dat er nog heel wat bij gaan komen…
  Heb met mezelf afgesproken dat ik er per maand 2-3 mag kopen en niet meer.

 10. S.

  wat veel! :D er zitten wel leuke tussen !

 11. Annemijn

  Ze zijn echt allemaal superleuk! Mijn collectie bestaat uit een magere 8, haha. Nog even verdersparen ;)

 12. Voorlopig heb ik nog wel een excuus om meerrr tape aan te schaffen, als ik jouw collectie zie ;-). Heeelll gaaf, heerlijk spul he, krijg er ook geen genoeg van! En…’k ben erg blij met de Hema!

  Fijn Weekend!

 13. Resy

  Je hebt er echt een heleboel leuke tussen zitten!

 14. Aaah, geweldig, ik ben echt jaloers hihi! Ik hou ook van washi-tapes en vind het ook geweldig dat ze die nu ook bij de Hema verkopen!

 15. パウラ

  Ooooh, how I envy you! I bet you swim in your washi tapes every morning! Sadly you can’t buy washi tapes from where I live.

 16. Lieske

  Ik vind ze ook erg leuk, en begin ze steeds meer te gebruiken, maar zou je eens een post kunnen doen met wat je er allemaal mee kan doen, ik ben altijd op zoek naar goede inspiratie namelijk.

Geef een reactie