New: Oh Marie! Magazine

Al een paar weken ving ik mysterieuze berichten op over een nieuw online magazine. Ze werden steeds concreter en vandaag was het dan zo ver: de lancering van het nieuwe tweetalige online magazine: Oh Marie!
Oh Marie! is een magazine gemaakt voor en door creatievelingen, door het gebruik van prachtige foto’s een lust voor het oog en een bron van inspiratie! 
De hoofdredactie van Oh Marie! valt onder een naamgenoot van mij: Marlous Snijder (ja, die waar ik laatst ook het prachtige interieur van liet zien!).
Het eerste nummer is vanaf vandaag beschikbaar op Ohmarie.nl, voor slechts €1,90 kun je het downloaden. Het blad verschijnt elke twee maanden, en elke keer werken er weer andere creatievelingen aan mee! Ook leuk: het tijdschrift is zowel in het Nederlands als in het Engels geschreven, dus je kunt het ook tippen aan je internationale vrienden!
Translation: A new online magazine is out: Oh Marie!. It’s a Dutch/English magazine, every text is translated into English. The magazine is a real source of inspiration, it has the loveliest photographs and the nicest interviews in it. Go get your copy for just €1,90 here.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

  1. Liliane

    Ziet er echt leuk uit! Ben van plan het eerste nummer te kopen, echt iets voor mij :)

  2. Anne

    Oh, wat leuk zeg. Tijdschriften zijn altijd fijn ter inspiratie :)

  3. Planet Fur

    Dankjewel! Heel erg leuk om te horen dat je het mooi vindt! Zou het leuk vinden als je een keer mee wil werken, jij bent immers ook heel erg creatief! Fijne avond!

Geef een reactie