New washi tapes

Ook ik bestelde laatst wat tapes bij Postpapierenzo.nl! Op dit moment loopt er nog een actie, waarbij je bij bestelling van 8 tapes gratis twee extra tapes krijgt. Inspiratie voor het gebruik van washi tape en meer over de actie vind je hier, vandaag wil ik graag laten zien welke tapes ik heb ontvangen.
Twee rolletjes kerst tape (later daarover meer), twee rolletjes Jim Holtz washi tape en twee brede MT rollen.
Ik had al eerder een setje Tim Holtz tapes besteld bij Postpapierenzo en dat beviel me zo goed dat ik nog een nieuw setje wilde. Dit keer nam ik er een met muzieknoten (altijd mooi) en oude krant. De Tim Holtz setjes zijn €8,95 en daarvoor twee rollen met bijna 15 meter tape.

Dan de twee nieuwe pronkstukken van mijn washi tape collectie (;-)): de bloementape en de postzegeltape. Deze tapes zijn van MT, het officiele masking tape merk en dat merk je ook wel aan de kwaliteit van de afbeeldingen en de tape. De bloementape is 3cm breed en 10 meter lang, de postzegel tape is 4,5cm breed en 10 meter lang. Vooral de bloementape is echt prachtig, en ook erg leuk om dingen in huis mee te decoreren.

Op postpapierenzo.nl vind je nog veel meer tapes van de nieuwe collectie van MT, met veel brede tapes met mooie afbeeldingen die het ook perfect doen in je interieur! De tapes van 3cm kosten €6,95 en de 4,5cm brede tapes kosten €9,50.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Ilja

  Wauw, heel mooi! Vooral die met de bloemen en die met de postzegels. Ik denk dat ik ook maar eens een bestelling ga plaatsen!

 2. Iris

  Oeh, die met het bloemenprintje vind ik echt prachtig. Ik zou het bijna zonde vinden om het te gebruiken, haha. Superleuke blog heb je trouwens :)

 3. Evelien

  Hee Marlous!

  Ik heb een vraagje over de tapes.
  Als je ze op je muur plakt, kan je die dan naar een maand of langer er gewoon weer afhalen, zonder het behang mee te nemen?
  Is het een handige vervanger voor die poster buddies? (hoop dat je die kent! haha)

  Groetjes Evelien.

 4. @Evelien: Ja hoor, kan prima! Zijn poster buddies van die plakkerige dingen? Want dan denk ik dat washi tape wel veel beter is!

 5. evelien

  @Marlous
  Jaa die buddies zijn die plakkerige dingen ja! kinderen van mijn werk noemen het plak kauwgom! haha.

  maar bedankt voor het antwoord.
  Ga dan met washi tape kaarten op mijn muur plakken!

Geef een reactie