Photography: 88Forever

Gisteren kwam Danique van 88Forever bij mij foto’s maken. Daarover later meer (maar check vooral de facebookpagina voor een preview), nu wil ik jullie graag laten zien wat voor prachtige foto’s Danique maakt!
Haar blog tipte ik al eerder, maar ook haar foto’s zijn de moeite van het vermelden waard. Lees verder om een kijkje te nemen in Danique’s portfolio.
Translation: I want to introduce you to Danique from 88Forever, a freelance photographer and blogger. Yesterday she shot some pictures of my room (check my facebook page for a little preview) but she has shot more lovely photos I reallly want to show you. Read on to have a look in Danique’s portfolio.


All images by Danique – 88Forever.nl
Like her facebook page to stay updated.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Lifesplash

  Oh, I knew her! Ze heeft prachtige foto’s, heerlijk vind ik het. Die sfeer, aaah geweldig. :D

 2. Nuria

  Ik kende haar niet. Maar ze maakt prachtige foto’s!

 3. Jennifer

  Ik ben erg benieuwd naar de rest van je foto’s – en ik wil natuurlijk meer zien dan alleen je pronkstuk: het bureau. ;)

 4. Iris

  Ja, zo mooi! Vooral haar food photography vind ik ontzettend tof. Via haar FB pagina kwam ik trouwens op jouw blog terecht :)

 5. Hannelore

  Zij is zo getalenteerd! Ik ben ook fan. Ik ben benieuwd naar het resultaat van de shoot bij jou!

Geef een reactie