Er is vaak naar gevraagd, maar hier is ie dan eindelijk: de room tour! Eigenlijk is mijn kamer nog steeds niet helemaal af (lege fotolijstjes, het kaartenrek moet nog worden opgehangen etc) maar dat zijn slechts kleine dingetjes.
Het heeft even geduurd maar dat had een reden: de foto’s zijn gemaakt door Danique van 88Forever.nl. Een maand geleden maakten we een afspraak en afgelopen vrijdag was ze hier om foto’s te maken. Lees verder om het resultaat te zien!

Translation: Finally here it is: my room tour! The photos are taken by Danique from 88Forever.nl. Read on for more pictures!

More pictures and an interview can be found on 88Forever.

Gerelateerd

52 reacties op “Room tour

  1. Inderdaad prachtige foto’s! Volgens mij heb ik al eerder gezegd dat ik verliefd ben op de kleur van je muur, maar de rest van je kamer is ook prachtig – helemaal mijn stijl! En we hebben dezelfde bureaulamp ;)

  2. Wauuwwieee, meissie meissie wat een ontzettend mooie kamer heb je! En wat een prachtige foto’s ook! Echt heel leuk!

    Ik ben ook ontzettend blij met m’n kamertje, maar nu krijg ik ook helemaal zin om weer dingetjes te veranderen haha! Ik heb wel veel (lekker saaie :p) Ikea-meubels, omdat ik alles in een beetje een strakke stijl wilde, maar ik vind deze beetje vintage stijl ook heel leuk!

  3. I don’t know how I’ve started following so many Dutch blogs, but i’m in LOVE WITH THEM ALL.

    I need to replicate your room exactly, right into my dorm. If only it were that easy.

    Stellar job!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *