Tip: Kaartenrek bij Hema

Toen ik na college nog even de Hema in ging liep ik tegen dit ontzettend leuke kaartenrek aan. Al tijden zoek ik naar een mooie kaartenrek. Meestal zijn ze onvindbaar of heel erg duur. Gelukkig was daar Hema met de perfecte rekjes: niet te groot, met verticale en horizontale houdertjes én voor een mooi prijsje. Een kaartenrek kost slechts 11 euro. Je kunt er 9 kaarten of foto’s in kwijt, maar ik stop hem gewoon vol en gebruik hem als kaarten houder. Nu nog even een huisgenootje lief aankijken en hopen dat hij snel aan de muur bevestigd kan worden!

De kaarten uit de houder zijn o.a. van Hema, Miss Honeybird, Ikea, Flow en postpapierenzo.nl.
Nog een tip (en de eigenlijke reden waarom ik de Hema binnenliep): de ontzettend leuke collectie draadmandjes! Ik heb twee kleine mandjes waar ik mijn washi tapes in opberg, en een grote mand op mijn plank met voorraadspullen. Er zijn ook nog ordners en hangmandjes van dezelfde collectie. Prijzen lopen van 4 tot 7 euro.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 38 reacties

 1. Tess

  Oeh wat een leuke tips! Ik denk dat ik maar snel een keer naar de Hema ga. Ik heb net je blog ontdekt en hij is super leuk! xxx

 2. Sophia

  Leuk! Maar dat rek lijkt me niet echt nodig, aangezien ik nooit kaarten krijg en ze ook niet zelf koop. Maar ook leuk voor foto’s misschien!
  Liefs.

 3. Ilja

  Wauw, wat leuk zo’n kaartenhouder! Jammer genoeg hangen mijn muren vol genoeg, maar misschien dat ik daar toch eens plaats voor ga maken..

 4. mady

  Super leuke dingen bij de hema! hopelijk blijft het kaartenrek in het assortiment voor een tijdje, ik wil er ook wel een

 5. ah SSST :D ik hoopte dat er niemand achterkwam voordat ik mijn loon kreeg hihi ;) gelukkig wonen er nauwelijks hippe mensen in Hilversum…

 6. etalles

  Hé, dat kaartenrek is wel heel erg mooi! Enne: wat een prachtig kleurtje op de muur :)

 7. karlijn

  Beetje jammer alleen dat er bijna geen plek op mijn kamer is op een rekje op te hangen :P

 8. Mendy

  De kaartenhouder is te leuk, ik heb ontzettend leuke foto’s die er precies in zouden passen. Supertip

 9. Wat een goede tip! Ik ben al eeuwen op zoek naar een leuk rek voor m’n foto’s en kaarten, maar de Hema is wel de laatste plek waar ik zoiets verwacht had:p Die draadmandjes zijn ook leuk!

 10. Laura

  Oewww super leuk! Ik heb meteen maar gevraagt of paps morgen even wil kijken bij de hema! Aangezien ik nu in Noorwegen zit gaat dat wat moeilijk (A)

 11. Wouw, superleuke vondst! Man, man, wat zouden we zijn zonder de Hema! Wil nog ff kwijt dat ik steeds enthousiaster word over je blog…steeds weer zo leuk om bij te lezen! Thanx!

 12. Resy

  Het kaartenrek is erg leuk, zou hem zelf dan wel voor foto’s gebruiken. Ik krijg en koop namelijk nooit kaarten (behalve met mijn verjaardag, maar om die nou een heel jaar in het zicht te laten..)

 13. Janne.

  Zo te zien moet ik snel weer eens naar de hema, heb dit nog nooit gezien! Ik ga goed zoeken, bedankt voor de tip!

 14. Daniëlle

  Kijk daar is de Hema weer eens goed bezig! Ze spelen goed in op de trend, erg leuk dit rekje!

 15. Carolien

  Heeft iemand enig idee of die ook in (een) Hema in België verkocht wordt?

 16. Deborah

  Leuk zo’n kaartenrek!! Aan de ene kant wil ik hem heel graag hebben en aan de andere kant denk ik, tja wat moet ik ermee… haha Meestal wint het eerst :D

  Groetjes
  Deborah
  Deborahschrijft.blogspot.com

 17. CreaThea

  Wat een toppertjes, die vondsten van jou! nu heb ik al een mooi groot kaartenrek maar ook wel een paar keer zo duur dus een tweede daarvan zou er niet zo snel bijkomen maar deze zou ik nog weleens kunnen aanschaffen.

  Bedankt voor je tips!

  Groetjes,
  Thea.

 18. Mi Joya

  Oh super!! Die zag ik hier nog niet! Heb al een kaartenrek op wieltjes maar zou er nog wel eentje aan de muur willen ook!
  Dankjewel voor de tip :)

 19. Jennifer

  Ik vind ‘m vet leuk! Nog een week en dan verhuis ik, duss! :) Bedankt voor de goede tip! :)

 20. Femke

  Het kaartenrek is echt overal uitverkocht! Ook in de onlineshop uitverkocht en niet meer leverbaar…

 21. Readkapke

  Ik heb er ongeveer een kwartier voor gestaan, wat een domper dacht ik haha, aangezien ik ze zelf verkoop! Maar ja het is nu eenmaal hip en bij mij zijn ze toch uitverkocht! Die mandjes vond ik ook super!

 22. Bambi

  Ze hebben ze weer! Ik heb heb ook besteld, echt super leuk!

Geef een reactie