Toen ik na college nog even de Hema in ging liep ik tegen dit ontzettend leuke kaartenrek aan. Al tijden zoek ik naar een mooie kaartenrek. Meestal zijn ze onvindbaar of heel erg duur. Gelukkig was daar Hema met de perfecte rekjes: niet te groot, met verticale en horizontale houdertjes én voor een mooi prijsje. Een kaartenrek kost slechts 11 euro. Je kunt er 9 kaarten of foto’s in kwijt, maar ik stop hem gewoon vol en gebruik hem als kaarten houder. Nu nog even een huisgenootje lief aankijken en hopen dat hij snel aan de muur bevestigd kan worden!

De kaarten uit de houder zijn o.a. van Hema, Miss Honeybird, Ikea, Flow en postpapierenzo.nl.
Nog een tip (en de eigenlijke reden waarom ik de Hema binnenliep): de ontzettend leuke collectie draadmandjes! Ik heb twee kleine mandjes waar ik mijn washi tapes in opberg, en een grote mand op mijn plank met voorraadspullen. Er zijn ook nog ordners en hangmandjes van dezelfde collectie. Prijzen lopen van 4 tot 7 euro.

Gerelateerd

38 reacties op “Tip: Kaartenrek bij Hema

 1. Het kaartenrek is erg leuk, zou hem zelf dan wel voor foto’s gebruiken. Ik krijg en koop namelijk nooit kaarten (behalve met mijn verjaardag, maar om die nou een heel jaar in het zicht te laten..)

 2. Leuk zo’n kaartenrek!! Aan de ene kant wil ik hem heel graag hebben en aan de andere kant denk ik, tja wat moet ik ermee… haha Meestal wint het eerst :D

  Groetjes
  Deborah
  Deborahschrijft.blogspot.com

 3. Wat een toppertjes, die vondsten van jou! nu heb ik al een mooi groot kaartenrek maar ook wel een paar keer zo duur dus een tweede daarvan zou er niet zo snel bijkomen maar deze zou ik nog weleens kunnen aanschaffen.

  Bedankt voor je tips!

  Groetjes,
  Thea.

 4. Ik heb er ongeveer een kwartier voor gestaan, wat een domper dacht ik haha, aangezien ik ze zelf verkoop! Maar ja het is nu eenmaal hip en bij mij zijn ze toch uitverkocht! Die mandjes vond ik ook super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *