ASieraden: Musthave winter setje

Sponsored post

Vanochtend las ik in het nieuws dat het vanaf volgende week echt koud wordt, met temperaturen onder de 10 graden. Gelukkig heb ik mijn winterjas al binnen en heeft H&M mijn pakketje vol sjaals deze week afgeleverd. Maar wanneer temperaturen richting het nulpunt gaan dan grijp ik toch echt naar handschoenen en hoofdbanden!
Goed nieuws: bij ASieraden is er nu een heel leuk setje te koop waarmee je helemaal voorbereid bent op de komende koude dagen. Een lekkere warme hoofdband, handschoenen (met blote vingers, perfect nu het nog niet freezing cold is. Kan je er tenminste mee whatsappen ;-)) en een leuke ketting!

Het setje is verkrijgbaar voor €17,50 in de webshop van ASieraden. Daar vind je ook veel andere mooie sieraden, sjaals en tassen voor leuke prijsjes! Vergeet niet de facebook pagina van ASieraden te liken om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en winacties.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Maris

  Erg leuke handschoenen en sjaal! Fijn dat je het even meld dat het deze week kouder wordt… :) Ga morgen gelukkig winterkleding kopen, hihi!
  x

 2. Iris

  Die handschoenen moet ik hebben! Zo irritant als je met je handschoenen aan op de bus staat te wachten en je wilt reageren op een whatsappje of de telefoon opnemen, dat is dan ineens heel moeilijk! Haha :D

 3. Kiki

  Leuk setje! Ik heb helemaal geen zin in de kou :( liefs

 4. Jennifer

  Zo’n leuk setje! Ik mocht ‘m voor mijn verjaardag verloten op m’n site. :)

Geef een reactie