Etsy Favorites: Jewelry

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Etsy favorites post deed, maar de laatste tijd heb ik weer veel op Etsy rond zitten kijken. Er is zoveel moois te vinden, en vaak nog voor een schappelijke prijs!
Vandaag een post volledig in het teken van sieraden. Met de feestdagen op de komst kun je niet vroeg genoeg beginnen met je verlanglijstje ;-). Ik houd zelf het meest van minimalistische, goud(kleurig)en sieraden dus dat zul je het meest terug zien.
Ik heb al vaker via Etsy besteld en dit gaat altijd goed en veilig, mocht je nog vragen hebben dan help ik je graag. Hebben jullie nog Etsy favorieten?

Translation: Time for another Etsy favorites post. This time a jewelry themed post. Read on to see some of my favorite jewelry items on Etsy.


Deze itmes komen allemaal van Boutique Minimaliste, een shop met subtiele en minimalistische sieraden. De prijzen van bovenstaande items liggen rond de tien euro, niet duur dus!
Deze sieraden komen van de shop Geodora. Ook hier vind je veel minimalistische kettingen, veelal gecombineerd met edelstenen. De prijzen liggen iets hoger, maar nog steeds zijn de sieraden zeer betaalbaar.
Als laatste deze prachtige vergulde infinity ring, die ik zo mooi vind dat ik hem gelijk heb besteld! Bij Mary’s Cabinet vind je nog veel meer infinty en knoopringen, ook in zilver.Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Nora

  mooie dingen! vind t kettingkje met die driehoek heel mooi!

 2. Kiki

  Geweldige dingen! Ik hou ook van minimalistische sieraden, maar dan wel in het zilver :) liefs

 3. Christel

  Wauw, heel erg mooi! Ik geloof dat er weer wat dingen op mijn lijstje moeten :)!

 4. Daniëlle

  Mooie dingen heb je uitgezocht! Ik heb nog nooit via Etsy gekocht, mocht ik het ooit doen en vragen hebben onthoud ik dat jij hier wel ervaring in hebt;)

  Die kettinkjes zijn ook echt wat voor mij, mooi dat fijne!

 5. Iris

  Wauw! Prachtige sieraden allemaal. Vooral dat kettinkje met het driehoekje.

Geef een reactie