Food inspiration: lunch

De lunch is een van mijn favoriete maaltijden op de dag. Natuurlijk, wanneer je het druk hebt of de hele dag op school zit en je lunch bestaat uit een paar kleffe boterhammen kan ik me voorstellen dat jouw voorkeur toch naar iets anders uitgaat. Toch is een lekkere en net wat speciale lunch zo gemaakt! Lees verder voor foto’s van mijn lunch afgelopen weken, voor wat inspiratie.

Translation: Lunch is my favorite meal of the day, read more to see what I eat for lunch (and use the pictures as an inspiration for your own lunch!).

Cheese-chicken toast with a banana-strawberry smoothie // Ravioli with cream cheese and basilicum (leftover from the day before)

An healthy sandwich with cheese, tomato and lettuce // pumpkin soup 

Fried egg with bacon on toast with cheese // toast with cream cheese with herbs

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 28 reacties

 1. Esmay

  Ziet er allemaal ZO lekker uit, jeetje. Ik heb echt liefde voor food photo’s haha, heerlijk!

 2. Nuria

  Mmm, dat ziet er goed uit allemaal! Ik houd ook van een lekkere lunch in plaats van 2 kleffe boterhammen!

 3. Shanti

  Mmm ziet er allemaal heerlijk uit! Ik lunch gelukkig maar 1x per week op school en kan de andere dagen dus ook wat lekkers maken :)

 4. Marlies

  Mmmm ik hou ook van lunchen! :) Ik maak vaak (couscous)salade, wraps en lekkere bammetjes. Fijne foto’s! Ik vind dat bestek zo mooi bij de sandwich, op je werk toch? Zag ‘m op Instagram al!

 5. Hmm, jammie, heerlijke inspiratie! Ik koop geen brood, maar afbakbroodjes of afbakstokbrood. Dan beleg ik dat heerlijk met kaas, tomaat of ik smeer er filet americain met ei op!

 6. Liset

  Oh wat heerlijk! Al moet ik zeggen dat ik meer van het ontbijt ben haha, maar dat komt ook omdat ik tijdens de lunch altijd op kantoor ben en daar hebben we geen keukentje dus wordt het meestal gewoon een broodje met beleg… Ik kwam op je blog via Danique maar vind ‘m super! Liefs, Liset

 7. mmm.. allemaal zalig! ik hou van kaas met avocado en olijfolie. maar dit is ook heerlijk!
  xoxo

 8. jolanda

  Ow man, ik krijg spontaan trek :-) Lunch is bij mij ook favoriet hoewel ik altijd wel kan eten :-O Jouw lunches zien er in ieder geval yummie uit.

 9. Wat een lekkere ideetjes voor mijn vrijdagmiddag lunch. De rest van de week de kleffe boterhammen, maar op vrijdag zorg ik altijd voor iets lekkers en speciaals

 10. Deborah

  Jummie, oke hier krijg ik echt honger van!! :D

  Groetjes
  Deborah
  Deborahschrijft.blogspot.com

Geef een reactie