Golden Hour

Mooiste moment van de dag om foto’s te maken: ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds tijdens het schemeren, ook wel the golden hour genoemd. Ik nam vanavond wat foto’s in de tuin van dit prachtige moment, kijk verder voor meer mooie herfstplaatjes!
Translation: I took some pictures during the golden hour, when the sun was setting. Read on for more pictures!


Op de laatste foto zie je de Ginkgo Biloba boom, ook wel de Japanse Tempelboom. Deze boom wordt als een geluksboom gezien en staat voor onveranderlijkheid, hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en lang leven. In Japan worden deze bomen vereerd! Interessant he?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Shanti

  Heerlijke herfstplaatjes <3 Ook mijn favo tijdstip voor buiten foto’s :D

 2. Nicole

  Wauwie, wat een fijne foto’s! Echt prachtig met die zon. Je vergeet bijna dat het alweer herfst is en dat het zelfs sneeuwde vandaag :(

 3. Ik was net nog aan het denken hoe mooi natuurfoto’s kunnen zijn deze tijd van het jaar … Vooral die met dat blad is waw!
  Trouwens, de Ginko is blijkbaar een fascinerende boom, Goethe heeft er zelfs een gedichtje over geschreven!

 4. Debbie

  Dat zijn idd heerlijke plaatjes, op een heel erg mooi moment gemaakt.

 5. Resy

  Echt prachtige foto’s, voor dat 1e, 3e, en laatste!

 6. Rieke

  Wauw, echt ontzettend mooie foto’s, en wat ben ik jaloers op jouw tuin! Ik heb zelf echt een super kleine tuin, maar ik zou echt graag zoiets als jij hebt willen hebben, zeg!

 7. Lotte

  Zag ik jou nou in de bus afgelopen vrijdag of was t een fata morgana?

  Ik was te kaput om te praten vandaar dat ik het toen niet vroeg (als je het was)

 8. Lotte

  Dan zal t wel niet, een ware look a like dus!
  Het was in de bus van Nijmegen naar Gennep, lijn 83.

 9. Loes

  Deze foto’s vind ik heel fijn, mooi zacht licht!

 10. Lotte

  haha, nou ik zat aan de andere kant van het gangpad helemaal dood muziek te luisteren in een grijze grote mantel jas met een klein gek patroontje erin, lever kleurige sjaal, mutsje met strepen en lang blond haar :)

Geef een reactie