Letter project update

Elke maand houd ik jullie op de hoogte van mijn letter writing project, A Flood of Memories. Afgelopen week bestond het project alweer 1 jaar! Helaas ben ik op dit moment zo druk dat het feestje nog even op zich laat wachten (maar geloof me, dat komt er!). Lees verder voor veeel snailmail!

Translation: Every once in a while I give you a little update about my letter writing project, A Flood of Memories. Last week was the first anniversary of my project! Unfortunately I’m so busy at the moment that I will postpone the little celebration of this special anniversary. Read on if you want to see a lot of snail mail!Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Iris

  Ik vind het er altijd zo schattig en gezellig uit zien, die snailmail. Allemaal lieve, kleurige frusteldingetjes, cute! Ik wil dat ook zó graag doen. Maar dan ben ik bang dat het helemaal niet zo leuk en creatief wordt als dat ik voor ogen heb, hihi.

 2. pourlecoeur

  super leuk! ik wil er ook graag aan beginnen, maar weet niet zo goed hoe of waar, hihi. moet ik me maar eens iets meer in verdiepen :)
  xo, cheyenne

 3. Harmke

  Ik vind het er altijd zo creatief uit zien! Ik wil dat ik zo creatief ben.

 4. Jorian

  Hoi! Wat een super fijne blog :) Liefs!
  Ps. brieven project.. dit klinkt heeeeeeel leuk! Wat houdt het precies in?

 5. Tante Jannie

  Wat een heerlijke post zeg! Enne… Wat heb je toffe schoenen aan op de eerste foto :-)

 6. Tanja

  Wat een prachtige dingen! Ik snap niet hoe mensen het voor elkaar krijgen dat het er allemaal zo mooi (en dus niet rommelig) uit gaat zien.

 7. elleneva

  Wat heb je een leuke blog! Ik volg je nu, ik ben benieuwd naar je volgende post!

 8. Nicole

  Woehoeeee, hier word ik altijd zo blij van! En wat leuk om ook eens je verzonden post te zien :)

 9. yoojin

  Wonderful! :) And happy anniversary! Hope to take part in your letter writing project once too!

 10. Jaimie

  Super leuke brieven allemaal! Gelukkig is mijn brief aangekomen :) Ik heb trouwens een vraagje, want washi tape vind ik soms behoorlijk duur, weer jij misschien een site waar het een beetje goedkoop is? Liefs

Geef een reactie