Lovely blog: Ikbenirisniet

Eigenlijk ontdekte ik ikbenirisniet.nl pas vorige week, doordat zij mij ontdekte via 88Forever.nl! Maar ik was gelijk om. Ik heb een zwak voor blogs met een mooie layout, en daarvoor zit je bij Iris zeker goed. Iris blogt eigenlijk over van alles: DIY’s, filmtips, interieur.. en mijn favoriet: haar recepten! Geweldig foodphotography én alles is vega. Ik ben geen vegetariër maar ik eet vaak genoeg vegetarisch. Helaas ontbreekt het mij vaak aan inspiratie voor lekkere vegetarische gerechten, maar daarvoor ga ik voortaan naar ikbenirisniet.nl!
Lees verder voor een kleine impressie.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Lifesplash

  Jeetje, het ziet er prachtig uit! Ik vind die food-foto’s prachtig. Een hele mooie sfeer, wil ik ook wel leren haha. (a)

 2. Wat fijn die vegetarische gerechten! Ik ben ook geen vegetariër maar probeer wel minstens 4 dagen in de week vegetarisch te koken, fijn fijn fijn dus die receptjes!

 3. Jaimie

  Ik ken haar blog, echt zo super leuk! Net zoals jou blog, verveelt het nooit. Liefs

 4. Anne

  Ja, dat is zo’n leuke blog! de foto’s zijn alleen al leuk om naar te kijken :)

 5. Iris

  Wauw! Wat ontzettend leuk! Ik las het met een hele grote glimlach op mijn gezicht, zoveel lieve woorden. Heel erg bedankt voor deze leuke post over mijn blog! :D

 6. Janne

  Ik leerde dankzij Iris’ blog jouw blog kennen en ben jullie daar beiden dankbaar om! ^^

 7. Elisse

  Fijne foto’s, wauw! Ik ga meteen haar blog even checken, kan ik zeker inspiratie opdoen :)

 8. Ziet er leuk uit! Ik kende haar blog nog niet, maar ze heeft er een Bloglovin follower bij!

 9. Kiki

  Wat een suuuper leuke foto’s inderdaad, ik ga gelijk een kijkje nemen! Liefs

Geef een reactie